עפר שכטר בסיני !
ט טַלי New member 7/6/04 #2 חחחח../images/Emo85.gif זה הצחיק אותי... "מלי לוי גרשון ברוסיה!" עזבו...אני משעשעת את עצמי נו זה מה שיש לעשות...אני חולה!!! הוא כזה...גרררר לשים בגלריה? (אני חולה...אז אני פה לעוד הרבה זמן)
חחחח../images/Emo85.gif זה הצחיק אותי... "מלי לוי גרשון ברוסיה!" עזבו...אני משעשעת את עצמי נו זה מה שיש לעשות...אני חולה!!! הוא כזה...גרררר לשים בגלריה? (אני חולה...אז אני פה לעוד הרבה זמן)
ט טַלי New member 7/6/04 #6 יאפ יאפ../images/Emo85.gif לא ראית בשירשור ? יא חצופה אבל זה ממש זמני... כי כבר נמאס לי ממנו חח וקוראים לו דני
יאפ יאפ../images/Emo85.gif לא ראית בשירשור ? יא חצופה אבל זה ממש זמני... כי כבר נמאס לי ממנו חח וקוראים לו דני
ט טַלי New member 8/6/04 #13 זה...../images/Emo85.gif שירשור של דברים שלא קשורים לנושא הפורום (אפילו שאני הורסת ועושה את כל הפורום ל חח) אם מישהו פתח שירשור off אז במקום לפתוח עוד ועוד ועוד שירשורי off משרשרים את כל ה למינהם לאותו שירשור... הסימן שזה הודעת off זה - כמו שכבר בטח הבנת למשל השירשור הזה
זה...../images/Emo85.gif שירשור של דברים שלא קשורים לנושא הפורום (אפילו שאני הורסת ועושה את כל הפורום ל חח) אם מישהו פתח שירשור off אז במקום לפתוח עוד ועוד ועוד שירשורי off משרשרים את כל ה למינהם לאותו שירשור... הסימן שזה הודעת off זה - כמו שכבר בטח הבנת למשל השירשור הזה
E e l u l a New member 8/6/04 #10 איזה ריבועיםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif אוווווווווו...הוא כזה מושלםםם!!!
S SuPeRStAriT 4eVeR New member 9/6/04 #15 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo180.gif מה זה הגוף המושלם הזה??????????
פ פילפילונת היחידה New member 9/6/04 #17 אני נמסה... ../images/Emo99.gif ../images/Emo95.gif אוף איזה מציק הוא.. הוא יותר מדי חתיך...
E e l u l a New member 9/6/04 #18 אבל...הגבתי באותו שרשור../images/Emo153.gif זה לא שפתחתי שרשור חדש ושמתי את התמונה כאילו היא בלעדית שלי... הגבתי על הלינק ששמת...
אבל...הגבתי באותו שרשור../images/Emo153.gif זה לא שפתחתי שרשור חדש ושמתי את התמונה כאילו היא בלעדית שלי... הגבתי על הלינק ששמת...