עפר והדמויות בחייו.

esterosh

New member
עפר והדמויות בחייו.

הרבה זמן לא היה פה דיון (ואני לא מדברת על במפי או על מועדון לילה או האם עפר ירד במשקל...) אז חשבתי על דיון קצת רציני... והפעה הדיון עוסק בדמויות שעפר מגלם, בהרבה ראיונות עם עפר ,כאשר שואלים אותו על דמויות שהוא מגלם הוא תמיד מנסה למצוא דמיון ... והוא אפילו אמר:" שתום וכפיר הם שני החצאים שלו." ו בגלל שנזכרתי במשהו שדנה אמרה לכפיר בטב"ע: "אתה שחקן טוטאלי היית צריך להתאהב בה אז התאהבת ..."החלטתי לפתוח דיון על הקשר בין עפר לדמויות שלו... אז אחרי כל ההקדמה ואחרי שהבנתם את הרעיון הנה הדיון: 1. האם אתם חושבים שבאמת עפר שחקן טוטאלי והוא מתחבר לדמות או שזה חלק מיחסי ציבור לקדם את הסידרה ? 2. לדעתכם באקזיט הוא נכנס לדמות מסוימת שאפיינה אותו באותו תקופה? 3. לדעתכם העובדה שכפיר ורני היו זוג השפיעה על הרומן של טלי ועפר במציאות...כלומר בגלל שהוא התאהב בה בתור כפיר זה גם הפך למציאות? 4. לאיזה דמות הוא הכי התחבר לדעתכם?( שחר עדן, פיטר פן , כפיר אונגר, תום שלייפר או יהודה- מנו אקזיט)? 5. כאשר צפיתם בשחר עדן (רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר? 6. " " בפיטר פן ( רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר? 7. היה קטע בטב"ע שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? 8. היה קטע באלופה שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? 9. היה קטע בנו אקזיט שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? 10. האם העובדה שעפר לא למד משחק באופן מקצועי ( אולי חוץ מכמה קורסים קצרים..) גרמה לו להיות שחקן יותר טבעי (כלומר הוא מתבסס על כישרון" מלידה") או שהיא מנעה ממנו להיות שחקן טוב יותר?

RoCkEr BoY

New member
עונה משעמום ../images/Emo3.gif

1. האם אתם חושבים שבאמת עפר שחקן טוטאלי והוא מתחבר לדמות או שזה חלק מיחסי ציבור לקדם את הסידרה ? חלק מיחסי ציבור 2. לדעתכם באקזיט הוא נכנס לדמות מסוימת שאפיינה אותו באותו תקופה?כן 3. לדעתכם העובדה שכפיר ורני היו זוג השפיעה על הרומן של טלי ועפר במציאות...כלומר בגלל שהוא התאהב בה בתור כפיר זה גם הפך למציאות?לא 4. לאיזה דמות הוא הכי התחבר לדעתכם?( שחר עדן, פיטר פן , כפיר אונגר, תום שלייפר או יהודה- מנו אקזיט)?פיטר פן 5. כאשר צפיתם בשחר עדן (רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר? כן 6. " " בפיטר פן ( רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר?קצת 7. היה קטע בטב"ע שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? לא 8. היה קטע באלופה שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא 9. היה קטע בנו אקזיט שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא ראיתי 10. האם העובדה שעפר לא למד משחק באופן מקצועי ( אולי חוץ מכמה קורסים קצרים..) גרמה לו להיות שחקן יותר טבעי (כלומר הוא מתבסס על כישרון" מלידה") או שהיא מנעה ממנו להיות שחקן טוב יותר? הוא משחק בסדר לא יותר ולא פחות ,אבל יש יותר גרועים (מיקלואיס
)

daphnef

New member
רעיון מעולה! עונה../images/Emo13.gif

קודם כל.. תודה רבה על הנושא לדיון.. באמת רעיון מצוין!
והינה אני עונה..: 1. האם אתם חושבים שבאמת עפר שחקן טוטאלי והוא מתחבר לדמות או שזה חלק מיחסי ציבור לקדם את הסידרה? לפי דעתי כן, אני חושבת שהוא באמת מאוד מתחבר לכל דמות שלו.. והוא גם מבצע אותה מ-צ-ו-י-ן !!! 2. לדעתכם באקזיט הוא נכנס לדמות מסוימת שאפיינה אותו באותו תקופה? אני חושבת שכן, הוא היה נורא שובב.. ומצחיק (לא שהוא לא מצחיק עכשיו אבל..) וכאילו "שם על החיים פס" כזה כמו מתבגר כזה מופרע.. אבל דווקא חשוב שיהיה לך צד כזה בחיים שתדע להחליק.. לא לקחת הכל קשה.. ולהשתולל קצת.. אני חושבת שבעפר נשאר עדיין חלק מהצד הזה אבל ללא ספק הוא יותר בוגר עכשיו.. או שאולי באקזיט לא הייתה לו הזדמנות להראות גם את הצד הבוגר שלו.. 3. לדעתכם העובדה שכפיר ורני היו זוג השפיעה על הרומן של טלי ועפר במציאות...כלומר בגלל שהוא התאהב בה בתור כפיר זה גם הפך למציאות? יכול להיות שכן.. אבל יכול להיות במאחורי הקלעים הם דיברו הרבה וזה.. ואולי הם למדו להכיר זה את זה והיה להם על מה לדבר ולהיות ביחד בזכות התפקידים שלהם.. אז אני חושבת שלפחות זה תרם איכשהו אם לא בכלל השפיע... 4. לאיזה דמות הוא הכי התחבר לדעתכם?( שחר עדן, פיטר פן , כפיר אונגר, תום שלייפר או יהודה- מנו אקזיט)? וואי זה קשה.. אני חושבת שבאמת תום שלייפר וכפיר אונגר הם שני הצדדים שלו.. שובב ורציני... 5. כאשר צפיתם בשחר עדן (רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר? אני ראיתי אבל.. אני לא ממש זוכרת..אז אני לא יענה על השאלה הזאת.. 6. " " בפיטר פן ( רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר? לא ראיתי.. 7. היה קטע בטב"ע שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? וואי אני מזה לא זוכרת.. (אוף כבר דבר שלישי שאני לא זוכרת) 8. היה קטע באלופה שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? מממ.....לא זוכרת.. 9. היה קטע בנו אקזיט שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו? לא נראלי.. לא יודעת.. נורא קשה לי להיזכר בקטעים צפציפים... 10. האם העובדה שעפר לא למד משחק באופן מקצועי ( אולי חוץ מכמה קורסים קצרים..) גרמה לו להיות שחקן יותר טבעי (כלומר הוא מתבסס על כישרון" מלידה") או שהיא מנעה ממנו להיות שחקן טוב יותר? אני חושבת שיש לו כישרון טבעי..ולא חייבים חייבים ללמוד בשביל זה.. אבל אני חושבת שאם הוא היה לומד באופן מקצועי זה היה נותן לו כמה טיפים..

randu

New member
אחלה דיון. זהירות,חפירה.../images/Emo18.gif

1. האם אתם חושבים שבאמת עפר שחקן טוטאלי והוא מתחבר לדמות או שזה חלק מיחסי ציבור לקדם את הסידרה ? אני בטוח ש-100% שעפר מנסה להתחבר לדמות כמה שיותר, ברגע שאתה הדמות,ולא משחק את הדמות,אתה מצליח בגדול
(קשה להבין,אבל נ'רלאי שתסתדרו..
) 2. לדעתכם באקזיט הוא נכנס לדמות מסוימת שאפיינה אותו באותו תקופה?בטח שכן. אחרת,הוא לא היה מתנהג ככה. תראו איזה הבדל בין תקופת-אקזיט לתקופה של עכשיו.. אני בטוח שהדמות של הפרובוקטיב נדבקה עליו (והכי בצדק שיכול להיות..
) והוא פשוט זרם עם זה.. 3. לדעתכם העובדה שכפיר ורני היו זוג השפיעה על הרומן של טלי ועפר במציאות...כלומר בגלל שהוא התאהב בה בתור כפיר זה גם הפך למציאות?ההפך. העובדה שטלי ועפר יצאו השפיעה על איך שכפירני ייראו בטלוויזיה. לדעתי זה מדהים להיות זוג בטלוויזיה וגם במציאות,זה דפנטלי תורם לאיך שזה נראה על המסך..
4. לאיזה דמות הוא הכי התחבר לדעתכם?( שחר עדן, פיטר פן , כפיר אונגר, תום שלייפר או יהודה- מנו אקזיט)?התחבר? אני לא יודע. אבל אני כמעט בטוח שהוא הכי אהב לעשות את כפיר אונגר כי הוא פשוט בא,וצילם מה שייצא,הוא אמר את זה בעצמו. מה שכן,אני כמעט בטוח שהדמות של תום שלייפר תרמה לו הרבה. כי זה היה בערך התפקיד הראשון שלו שהיה רציני,והוא היה צריך להיות כבד וסגור,מה שלא מתאים לו, וזה עזר לו להחצין צד אחר באישיות שלו,שלא ראינו עד אז.
5. כאשר צפיתם בשחר עדן (רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר?לא הערצתי את עפר בתקופה ההיא-אז לא ידעתי איך עפר האמיתי מתנהג. הייתי בטוח שעפר מתנהג כמו שחר עדן..
6. " " בפיטר פן ( רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר?כנ"ל. 7. היה קטע בטב"ע שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?כמו שאמרתי,בפרק 28,כשהוא מדבר עם רני על החיים שלו,אחרי המשחק כדורסל. סצנת חובה לכל מעריץ,אבל באמת
8. היה קטע באלופה שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא..
9. היה קטע בנו אקזיט שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא..
10. האם העובדה שעפר לא למד משחק באופן מקצועי ( אולי חוץ מכמה קורסים קצרים..) גרמה לו להיות שחקן יותר טבעי (כלומר הוא מתבסס על כישרון" מלידה") או שהיא מנעה ממנו להיות שחקן טוב יותר?לדעתי הוא שחקן מעולה,שמבצע תפקידים כ"כ שונים בצורה מושלמת ואמינה כל אחד מהם. אז לא משנה איך הוא הגיע לזה. הוא מדהים וזהו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

0ליוש0

New member
עונההההה

1. האם אתם חושבים שבאמת עפר שחקן טוטאלי והוא מתחבר לדמות או שזה חלק מיחסי ציבור לקדם את הסידרה ?לדעתי הוא מתחבר לדמות בכל זאת הוא חי עם הדמות חצי שנה אי אפשר שלא 2. לדעתכם באקזיט הוא נכנס לדמות מסוימת שאפיינה אותו באותו תקופה?הוא פשוט הראה צד אחר שלו חחח לכל אחד מאיתנו יש כמה צדדים 3. לדעתכם העובדה שכפיר ורני היו זוג השפיעה על הרומן של טלי ועפר במציאות...כלומר בגלל שהוא התאהב בה בתור כפיר זה גם הפך למציאות?יכול ליהיות הם בילו כל כך הרבה ביחד בצילומים שיש מצב שזה השפיע 4. לאיזה דמות הוא הכי התחבר לדעתכם?( שחר עדן, פיטר פן , כפיר אונגר, תום שלייפר או יהודה- מנו אקזיט)?פיטר פן לדעתי 5. כאשר צפיתם בשחר עדן (רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר?לא ראיתי 6. " " בפיטר פן ( רק מי שצפה...) מצאתם דברים דומים לעפר?לא ראיתי אבל כל רעיון הילד הנצחי 7. היה קטע בטב"ע שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?כן היו כאלה אבל בודדים 8. היה קטע באלופה שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא 9. היה קטע בנו אקזיט שהרגשתם שעפר מדבר על עצמו?לא 10. האם העובדה שעפר לא למד משחק באופן מקצועי ( אולי חוץ מכמה קורסים קצרים..) גרמה לו להיות שחקן יותר טבעי (כלומר הוא מתבסס על כישרון" מלידה") או שהיא מנעה ממנו להיות שחקן טוב יותר?יש לבנאדם כישרון טבעי אין מה לעשות אם הוא היה לומד באופן מקצועי זה היה רק תורם לו עוד

למעלה