עפרי, זה לא נראה טוב

TS1759

New member
עפרי, זה לא נראה טוב

12 מהלכים ברבע הראשון - 0 פירסט דאון, 1- יארדים.

ofribecker

New member
לא טוב??? זה האנדרסטייטמנט של השנה ../images/Emo13.gif

אוי אוי אוי 42 - 7 אוהיו סטייט על מישיגן... איפה נשמע דבר כזה?... לשנה הבאה באן ארבור הבנויה. היתה עונה בכלל? כבר הספקתי לשכוח. הולכים הלאה...

stan123

New member
נצל"ש - מה קורה בביג-12 דרום?

בטח טחנו את זה בכל מקום אפשרי אבל אין לי כוח לכל הניתוחים האלה. בגדול מה קורה? אם אוק מפסידים לסטייט והאחרות מנצחות, טק עולים. אחרת? אם שלושתן מנצחות?

ofribecker

New member
קודם כל מה שיקבע שם זה דירוג ה BCS

מי שתהיה מדורגת בין שתי הראשונות ב BCS תעלה למשחק האליפות בלי קשר לספקולציות של המאזנים או משחק הגמר של הביג 12. לגבי גמר החטיבה, במקרה של שוויון בין מספר קבוצות קובע מאזן של בית פנימי של המשחקים בין אלו שנמצאות בשוויון. כמו בקישור המצורף

AntiUltras

New member
במצב הנ"ל מדובר בשויון מוחלט

אלא אם מחשבים גם הפרשים(למשל אמש הנצחון של אוק על טק היה בהפרש גדול) במקרה הזה אוק תדורג ראשונה במידה ותנצח את אוק סטייט(ולאור הופעתה אמש אין סיבה לחשוב שלא)

freesavi10

New member
למיטב הבנתי

האינטרס של טקסס הוא ש-OU דווקא תנצח באוק סטייט כך שיישמר הסטטוס קוו במידה וסטייט תנצח טק מנצחת בשובר שויון את טקסס(זה כמובן בהנחה שטק מנצחת את ביילור וטקסס את A&M)

wildturkey

New member
מה זה חשוב בכלל

גם ככה כל הוויכוחים האלה הם על מי תיהיה GATOR BAIT חחחח דברו אם כבר על ההייזמן, שם יש לכם סיכוי הרבה יותר גבוה (לכם = BIG12)

stan123

New member
את ה'נולס אולי תנצחו

משום מה הפסד מאוחר גרוע יותר בדירוג ה BCS מאשר להפסיד מוקדם - לכן נצחון שלכם על במה יעלה אותכם לגמר ה bcs אבל לא ממש נראה לי שתנצחו אותם, אלא תלכו להתבזות מול מישיגן בבול זניח... אה, בעצם מישיגן לא עולים השנה לבול... אז אולי ואנדרבילט... שנה קשה תהיה לכם - אין אליפות, אין הייזמן, אין אליפות sec מה אני אגיד לך, טוב שאני לא גייטור!

למעלה