עפרי היקרה

עפרי היקרה

נעלמת לא שומעים אותך ולא כלום מה קורה איתך מה חדש?????? איך את מרגישה?????? שיהיה לך חג-שמח אוהבת רונה

עופרי-

New member
אוי רונל`ה

כל כך קשה לי בתקופה האחרונה. כמו שטח למדת להכיר אותי, כשקשה לי אני מסתגרת. לא מראה באמת. אני כמינה עצמי נפשית לחודש הקרוב. חודש קשה מנשוא. חג שמח גם לך יקירתי אני אוהבת אותך.

karen_karen

New member
עופרי היקרה

חג שמח קודם כל... כולנו כאן איתך בכל אשר עובר עלייך אנא שתפי אותנו.. אוהבת אותך קארן :) - בשבילך!!

מייק 48

New member
קארן חומד, היי יקרה שלי...

קראתי הכל, חמודה. אני כל כך שמח שאת שוב איתנו... הדאגת אותנו אתמול, הלב שלי נפל... עכשיו הלב שמח, קארן חומד, שמח מאד מאד... שאת שוב איתנו כאן, נשמה טובה ואוהבת... אין לך מושג כמה את יקרה וחשובה לנו... שולח לך חיבוק חזק ונשיקה... מקוה שנפשך הפצועה מעט נרגעה... שלך אני באהבה מייק נ.ב. חג שמח ושקט ובטוח - שימרי על עצמך אני מברך כעת, אבל בטח עוד נדבר לפני החג אוהב אותך מאד, חומד מייק

מייק 48

New member
עופרי יקרה שלנו...

כואב לך וקשה כל-כך ואנחנו מרגישים... אנחנו כואבים איתך... ימים קשים עוברים עלינו ובטח עלייך לא פחות... את גם רומזת לחודש קשה מאד שעתיד לבוא לך ? עופרי חומד, שתפי אותנו בבקשה... תוציאי כאן את השדים, את כל הרע... אנחנו כאן בשבילך והפורום הוא בשביל שתוציאי ותשפכי... ספרי לנו מה עובר עלייך, אל תחסכי מאיתנו... אולי זה יקל עלייך מעט את העומס... לנו לא יקרה דבר רע מזה... אז בבקשה, חומד, אנחנו למענך כאן... נהיה איתך באש ובמים, על פסגת ההר וגם במעמקי הבאר... אוהבים אותך כל כך, יותר ממה שאולי אנחנו מבטאים... שולח לך כוחות גיבוי, חיבוק ונשיקה (בדואר אוירטואלי) את שלנו ואנחנו שלך באהבה אני אוהב אותך מאד, עופרי חג שמח ושקט ובטוח מייק

למעלה