עפרי היקרה

רונה44

New member
עפרי היקרה

אני שמחה מאוד לשמוע שממש מתיחסים אלי כאן אבל את יודעת מרוב שאני ככ עצובה ומרוב שאני מדוכאת מהמראה שלי ומהמשקל הגבוה שלי אני מיואשת ועצובה ואין לי חשק לעשות כלום ואין לי מצב רוח לכלום אופילו חשבתי בתוככי ליבי לשתות את כדורי השינה שנתנו לי מה דעתכם?????

עופרי-

New member
לא לא ממש לא!!

למה? את לא חושבת שיש לך עוד הרבה לעשות בחיים האלה? אני אולי דפוקה ברמה (ואני בהחלט כן!!) אבלל לא חושבת להתאבד. אלא אם המחלה תנצח אותי בסוף, והיא בטח תנצח מתישהוא. רונל`ה (תרשי לי לקרוא לך ככה?), האוכל הוא אויב שלנו, ואני מצאתי לי פתרון- לא להתייחס אליו. האוכל בשבילי הוא לא קיים. אז זה לא ממש פתרון מוצלח, אבל אני רואה שכבר התחלת לכיוון הנכון, את הולכת לאשפוז. אפילו אני לא הגעתי לרמת המודעות הזו. את רואה? את בכל זאת מתקדמת ועושה משהו חיובי. תחשבי על זה ככה. אני פה בינתיים.

רונה44

New member
עפרי?

תגידי לי ממה את סובלת בדיוק מתת משקל או ההיפך לא הבנתי?

עופרי-

New member
לא מתת משקל

אבל אם אני אגיד כמה אני שוקלת..זה לא יעזור כי זה ייראה כאילו אני לא חולה ןלמעשה, אולי אני נשארת על המשקל בגלל שאני מקיאה בלי רחמים. בשנה א` באוניברסיטה, העלתי 22 ק``ג. חטפתי את דכאון חיי, אבל כבר הקאתי לפני כן, בצבא, אז זה דכא אותי יותר. אחר-כך ירדתי חלק נכבד מזה, אבל המשקל אצלי זה לא הכל. מה אני עושה למערכת העיכול זה מה שחשוב. את יודעת שאני מסתובבת עם חתכים בחיך כבר יומיים? בגלל ההקאות? הן קורעות לי את הושט. את הגרון. לפעמים אני מקיאה דם. בעצם המון פעמים.

רונה44

New member
בבקשה עפרי

זה מאוד יעזור לי אם תאמרי לי כמה את שקולת אם את לא רוצה לומר לי כאן אז בבקשה בטלפון 052 596330

alfonso

New member
רונה היקרה

אני אינני מעורה בנושא כל כך, אולם דומני ומדברייך הבנתי שהמשקל שלך גבוה מאד ומגביל אותך. ישנן הרבה דיאטות שתוכלי לעשות, אולם דיאטה שאינה מבוססת על תזונה תזיק לך מאד ורבים הסיכויים שלא תוכלי לשמור על המשקל אליו תגיעי. אני מציע לך לחפש דיאטה המבוססת על תוספי מזון שיספקו לגופך את מה שהוא צריך מבחינת ויטמינים מינרלים וכו`. ואז תוכלי לפצוח בדיאטה בריאה ונכונה. בהצלחה אלפונסו :cool:

רונה44

New member
אלפונסו היקר

ונראה לך שלא ניסיתי הכל?????????? עדיין לא המציאו שום דיאטה שלא ניסיתי אני יכולה כבר למלא מקום של תפקיד דיטניות ותזונאיות לצערי הרב זה ממש לא הפתרון עבורי

מלאה

New member
רונה יקרה

אם חבר שלך עזב אותך בגלל שאת שמנה אז יש לך מזל גדול, את צריכה כל בוקר לקום ולהדות לה` שהוא כבר לא איתך. השאלה היא-האם הוא באמת עזב אותך בגלל זה? או בגלל שאת חושבת שהשומן שלך דוחה אנשים את בטוחה שזאת הסיבה?? תהי חזקה יקירתי, אל תשברי. אני איתך.

למעלה