עפרונות וציוד

Wild Eye Joker

New member
עפרונות וציוד../images/Emo91.gif

היי:] אני מציירת עם עט גרפי ישר למחשב בלי לעשות שום סקיצות בעפרון קודם. עכשיו אני רוצה להתחיל לצייר קצת על דף בלי להעביר למחשב בכלל. אני צריכה המלצות לציוד טוב, המחירים לא משנים..עפרונות אנימציה אני קונה בצבע כחול, עכשיו לגבי צביעה ידנית, באיזה צבעים הכי מומלץ להשתמש? [אם זה לא הפורום אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר שמתאים
] תודה רבה!

elior123

New member
אם זה מדובר בעפרונות (צבעוניים או רגילים)

אז לא חסר חברות כמו Prismacolor, Koh-I-Noor, Derwent , Faber-Castell , Lyra כולן חברות טובות. צבעית סקצ' רצינית יותר נעשית בצבעי גועש, וצביעה רצינית יותר מזה אפשר להשתמש באקריליק.

Wild Eye Joker

New member
תודה../images/Emo9.gif בצבעי אקריליק

וגם בצבעי שמן אני מציירת די הרבה זמן[ 4 שנים..] אבל לא קומיקס וכאלה אלא יותר ציורי נוף, דרקונים ופיות.. אני לא חושבת שאת הציורים האלה אני ארצה לצבוע בצבעים כאלה..שמעתי פעם על טושים מיוחדים לצביעה כזאת, כאלה שצובעים בלי שיראו את הקווים של הצביעה[מקווה שהסברתי טוב], טושים איכותיים מאוד..אבל לא מצאתי מקום שאפשר לקנות וגם השם של המוצר לא ידוע לי אז זה קצת בעיה.. בכל מקרה תודה על התשובה:]

chatenoire

New member
טושים איכותיים

הברנדים שאני מכירה הם Prismacolor ופנטון (הטושים שאורי פינק השתמש בהם לפני עידן המחשב). אף פעם לא יצא לי להשתמש באף אחד מהם למרות חשק עז, בעיקר בגלל המחיר ההיסטרי שלהם. אני חושבת שאת פנטון אפשר למצוא בארטא, ופריזמהקולור לא ראיתי בארץ.

elior123

New member
פריסמה קולור -להשיג בארטסט בירושלים

ואם אין מבצעים מיוחדים הם יותר זולים מארטא... אם אני לא טועה מחירים נעים בין 17 ל-25 ש"ח וזה תלוי בסוג הטוש (למשל טועש בעל ראש מפוצל וכו'...)

למעלה