עפרון לבן...

rotemoosh

New member
עפרון לבן...

איזה אפקטים יש לעפרון לבן בתוךהעין?.... (במיוחד לעיניים חומות..)

che55

New member
מגדיל את העין

אני אישית לא אוהבת...זה כאילו מישהי שתתה טיפקס שעלה לה לראש ובוקע מהעיניים....

tipaKtana

New member
שמתם לב ש...

הרבה דברים לבנים באיפור מתקשרים לטיפקס איכשהו? עיפרון לבן.. כמו שצ'אי55 אמרה, טיפקס. לק לבן, כמו טיפקס.

rotemoosh

New member
אהה..אבל נגיד עם צללית כהה מעל זה..

נראה לי יפה כאילו זה לא גדול מדי זה יפה, מאוזן..

RReuTT

New member
זה מהמם!

אני אוהבת לשים עפרון לבן בתוך העין עם איליינר מעל העין ומסקרה בריסים התחתונות והרבה הרבה מסקרה על העליונות. ופס של צללית כהה מתחת לעין. תנסי את זה.

Shir Life

New member
אני שמה זה רק בצד הפנימי ../images/Emo41.gif

של העין... לא על כל העין.. ובצד החיצוני שחור ומטשטשים ככה זה לא נראה כמו טיפקס
בדר כלל גם שמים (אני לפחות..
) על העפעף העליון בצד הפנימי לבן... ואז זה מתחבר... זה מיוחד אני אוהבת...

tipaKtana

New member
איך עושים?

כשאני שמה עיפרון גם אני שמה אותו תחלק הפנימי (עליון ותחתון), אמרת שבחלק החיצוני את מטשטשת שחור, השחור הזה- זה צללית או עיפרון. אם זה צללית מה החברה והמספר? (אין לי מושג איפה מוצאים צללית שחורה טובה ) ואיך את שמה?

Shir Life

New member
אוקיי ../images/Emo41.gif

למטה אני שמה עיפרון שחור ועל זה אני מטשטשת קצת עם צללית שהיא לא בדיוק שחורה... היא נראית שחורה אבל מזזויות מסויימות היא נראית קצת טורקיז... הצללית של החברה "מג'יף"... זה לא כזה מסובך האמת... את שמה צצלית על המברשת ומניחה אותה כך שבחלק החיצוני זה חזק וכשמתקרבים לחלק הפנימי לאט לאט זה נהייה יותר ויותר חלש... ככה שזה מתמזג עם הלבן... מקווה שעזרתי

Shir Life

New member
אוקיי ../images/Emo41.gif

למטה אני שמה עיפרון שחור ועל זה אני מטשטשת קצת עם צללית שהיא לא בדיוק שחורה... היא נראית שחורה אבל מזזויות מסויימות היא נראית קצת טורקיז... הצללית של החברה "מג'יף"... זה לא כזה מסובך האמת... את שמה צצלית על המברשת ומניחה אותה כך שבחלק החיצוני זה חזק וכשמתקרבים לחלק הפנימי לאט לאט זה נהייה יותר ויותר חלש... ככה שזה מתמזג עם הלבן... מקווה שעזרתי

tofy

New member
אני מעדיפה צבע שמנת\קרם

זה נראה טבעי יותר ועודה את אותו אפקט של הגדלה בכלל זה מוסיף לאיפור טבעי

yottami

New member
עפרון לבן הוא מעלף בתוך העין.....

כיוון שהוא כביכול ממשיך באשליה את הלבן של העין ומגדיל אותה.....עוד דברים שהוא עושה.....ניקוי האדום בתוך קו העין ומעניק מראה נקי....כמובן צריך לדעת מתי לשים אותו באיפור ליופי בדרך כלל שמים אותו בפנים העין כאשר מחוצלה יש תיחום כהה ....ככה שהוא לבד הוא לא יפה כל כך בעיני לפחות....אבל בהחלט זה מקסים לנסות.....מומלץ בחום....לבעלות עיניים גדולות או פעורות או בולטות לא הייתי ממליץ לחשוב בכוון של עפרון לבן....בהצלחה

RReuTT

New member
דווקא אני חושבת שלעיניים גדולות

זה ממש יפה. אבל תלוי למי... לא לכל אחת עם עיניים גדולות, ולא בשילוב של כל איפור.

Leeeeeeee

New member
מגדיל את העין אבל....

אני רוצה להמליץ גם על עיפרון זהב בתוך העין שיש לו אפקט מדהים וטיבעי

yottami

New member
על איזה חברה את ממליצה לגבי עיפרון

זהב?......ככה שיראה יפה ועם אילו גוונים את משלבת אותו?........

Leeeeeeee

New member
אני אישית....

משתמשת בעיפרון של "איל מקיאג'" אבל כל עיפרון טוב של חברה טובה יכול להיות טוב. אני משלבת אותו עם גוונים של ברונזה, חומים, ואפילו ירוקים (שווה לנסות)! ובכלל, כל מי שעיפרון לבן לא נראה לה כל כך (בדרך כלל נשים מבוגרות) אני שמה לה עיפרון זהב והן אוהבות את זה

למעלה