עפרומו חדש

עפרומו חדש../images/Emo70.gif

ראיתי הרגע, בערוץ 22
זה היה מין פרומו של כל התוכניות של רשת, בטח כל מה שיהיה בעונת החורף שלהם. אז כמובן שהיה שם גם את "כפיות"
יש לעפר שם תסרוקת דיי מוזרה
השיער שלו ארך ועם שביל לצד
איפה את אסתר? דורשים חפירה!

הנה הפרומו מאתר רשת:

אני לא יכולה לתת קישור מדויק כי זה לא נותן... אבל כנסו לפה http://www.reshet.tv/video.aspx תרשמו בחיפוש "פרומו" ותלחצו על התוצאה הראשונה שיוצאת לכם-"רשת-כל מה שאתם אוהבים בטלוויזיה".

כרמלי6

New member
הייתה כתבה על זה היום בגיא פינס חח ../images/Emo6.gif

תראו למי שלא ראה יש שידור חוזר ב11 אהה ואסי [עזר] ראיין אותו לאיזה כמה שניות חח

ראיתי../images/Emo45.gif היה דיי הרבה עפר../images/Emo47.gif

בגלל שהוא משתתף בשתי סדרות אז מראים אותו יותר... וגם דיברו במיוחד על הסדרות שהוא משתתף בהן

esterosh

New member
אוף ,אני גם רוצה לראות!!!

ספרו קצת יותר בפירוט מה היה... מה קרה עם אסי ועפר???

esterosh

New member
קוללללללללללללווו עפרומו חדש!סוף סוף ../images/Emo47.gif

איזה יופי,4 חודשים בלי פרומו זה לא עובד ככה,היה לי חסך!!! קראתם לי אז אני מתייצבת..יאללה חפירה!!!! אז בקשר לפרומו ,האמת מושקע מאוד,אבל השיר של שנה שעברה בפרומו של רשת היה יותר טוב. מה זה השיר הזה של סנטה,כיאלו שהשירים שיש לי פה כל היום בקניון לא מספיקים??? ויש מצב שהלבישו את עפר ואת עמנואל רוזן באותה אפודה?? לא יכלו למצוא חולצה יותר מגניבה לעפר?? (עמנואל רוזן יכול להישאר ככה..
) והוא כיאלו מקדם 2 תוכניות בפרומו את אבידות ומיצאות וכפיות,בגלל זה הוא מופיע פעמים... אבל ממש לקצת זמן..טוב לפחות את הפנים שלו רואים (שלא כמו רפי גינת
) הקטע של המיטה היה חמוד שהם התנגשו והחלוק חחחואיזה פרצוף הוא דפק... אבל יותר אהבתי את איך שהוא יוצא לאט מאחורי הספה..זה קטע ממש יפה
.וזהו הסתיים הפרומו ממש קצר... האמת שאהבתי יותר את הפרומו של הוט שנה שעברה שהוא עף... (למרות שגם אז התלוננתי שלא מראים לו את הפנים,אבל לפחות קיבלנו סרטון מאחורי הקלעים שהוא רוקד ומתחרפן.חחחחחחחחחח
)מה גם שראו אותו הרבה יותר, אם הוא היה משתתף בפרומו של הוט השנה זה היה יכול להיות יפה,כי אהבתי את הפרומו ואת השיר. לסיום דירוג הפרומו :8 ואני נדיבה רק כי הרבה זמן לא היה פרומו חדש והתגעגעתי,אבל עפר צריך לקצץ קצת את הזקן..(או שזה כיאלו היה הקונספט ,שהם יראו כמו במאה ה-19???)ויאללה כל סידרה צריכה לקבל פרומו משלה..אז בחישוב מהיר יש עוד 3 בדרך... אינשללה..וצלם יקר תלחץ על הזום חחחח
סיפקתי את הסחורה??? אהה ותודה אסתי.

למעלה