עפרדים אנרגטיים

DeliriousPurple

New member
עפרדים אנרגטיים

כל הזמן אני מוצא את עצמי מתלונן, יש לי אישיות דכאונית ואני כל הזמן אומר לאנשים שנמאס לי, שאני עייף ואין לי כוח, האם זה הופך אותי ליישות שלוקחת אנרגיות כדי להמשיך לחיות? כי אם כן, אני ממש לא מתכוון לזה ולא רוצה "לקחת" ממישהו שום אנרגיות לטובתי..מה עושים?

I am a freak

New member
ההפך ../images/Emo13.gif

ערפד אנרגטי זוהי יישות שמרגישה בדיוק ההפך. יש לה אנרגיות כמעט תמיד כשהיא בסביבת אנשים. אולם, כשהיא לבד, היא מרגישה חלשה ודיכאונית- כמו שאתה מתאר. רוב הערפדים האנרגטיים לא מודעים לכך שהם כאלה, כי לעין בילתי מזויינת נראה כי הם נורמאליים לגמרי. אתה לא רוצה לקחת
אל תקח. באופן בילתי מודע, אתה שולט במעשים שם. אם תעביר את זה מהלא מודע למודע- כמו שאתה עושה עכשיו- זה יעזור. הפריק.

blossom girl

New member
שלום..../images/Emo9.gif

במקרה קראתי את התגובה שלך, האם כל בן אדם שמתנהג בצורה שאתה מתאר הוא ערפד אנרגיה. כי זה בדיוק מה שקורה לי , כשאני בסביבת אנשים אני שמחה וצוחקת מלאת אנרגיה אבל כשאני לבג תמיד אין לי כח ואני מרגישה עייפה. ואני האמת לא מרגישה שאני לוקחת מישהו משהו
...

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif לא עשיתי על זה תואר שני ../images/Emo13.gif

אבל, ערפד אנרגטי מרגיש קצת יותר ממה שאת מתארת. בסביבת אנשים הוא מרגיש מלא חיים ושופע- ולבד הוא מרגיש ריקני... משהו שקשה לאתר במילים, עד שלא תהי כזו או תשמעי בצורה ישירה מאחד כזה, אני בספק אם תביני
. את מתארת משהו שיכול להתפרש כבעיה פסיכולוגית.... אם תרצי, פני אלי באייסיקיו ואני אנסה לעזור לך כמה שאוכל
מחכה לתגובה, הפריק.

blossom girl

New member
אוקיי....

בעיה פסיכולוגית , לא נראה לי, אבל בכל זאת תודה על התגובה שלך....

לפריק

מה זה ערפד אנרגטי בידיוק ? לא מובן ולא שמעתי על זה אף פעם אשמח עים תוכל לתת לי הסבר לגבי זה תודה.

IonGuardian

New member
ערפד אנרגטי

אני מניח שזה כמו שזה נשמע . אני מניח שאת יודעת מה זה ערפד וזה לא חייב להיות דווקא ערפד מוצץ דם אחא ערפד זה מישהו שלוקח משהו ממישהו אחר (הגדרה ממש עקומה) ואנרגיה זה .. אנרגיה o0 אז מזה ניתן להסיק שזה אחד שלוקח אנרגיה מאחרים . הסבר אין לי לזה , לא חושב שלפריק יש אבל .. אולי הוא כן =\

עצלי אותו הדבר

אני מרגיש אותו הדבר, אז לדעתי הדרך הכי טובה זה פשוט לא להגיד להם

R רותם R

New member
הייתי ערפדית אנרגטית שנתיים

אני לא חושבת שאפשר לעשות את זה בלי להרגיש כשאתה עושה את זה, כל מה שעשיתי היה בכוונה תחילה, בגלל זה שאבתי אנרגיה מאנשים שאני לא אוהבת... צריך ללמוד לנצל יכולות. לא ידעתי שאפשר להגדיר את מה שעשיתי, אז תודה לכם שגיליתם לי שככה קוראים לזה.

למעלה