עפי שם הפורום

עפי שם הפורום

פה צריך להיות מתכונים ובישול לילדים אתן / אתם מכינים/ות דברים מעולים יפים להפליא כמה באמת הילדים אוכלים מהיופי והטעמים השונים? האם להם יש את "הסירים המיוחדים" כי הילדים שלו באים הסופש הזה ואין לי מושג מה לבשל. מה אתם מכינים לילדים שסופי שבוע?

היי דניאלללההההה../images/Emo24.gif

בני כמה הילדים שלו? אצלי למשל הקטנים בני 5 וחצי והם מתים על שניצלים, אורז לבן עם אפונה , סיר קציצות בסילאן[מתכון מעולה של פירגה], פירה,עוף בתנור עם תפו"א, תפו"א ובטטות בתנור, אצלי הם אוהבים גם דג בסגנון מזרחי , את יכולה לשאול אותם מה הם אוהבים ומה אמא שלהם נוהגת להכין להם לשבת . זה יקל עלייך מאוד. ביי מתוקה וד"ש לגדי שלך. ראיתי את התמונות מהחתונה . היית כלה מהממת .

הילדים בני 5 ו 10

הקטן לא אוהב ירקות והגדול פחות בעייתי. בנוסף זה מה שאני תמיד עושה להם אורז ספגטי שניצל נקניקיות. מתחשק לי להעניק להם ויטמינים קצת גיוון ועניין באוכל. תודה על המחמאות

את יכולה לנסות פשטידת ירקות או

פשטידת ברוקולי . אם תרצי יש לי מבחר לא קטן וקל הכנה. איזה מקסימה את שאת ככה דואגת להם . כייף לגדי שזכה בך. את יכולה להכין מרק ירקות עשיר עם עוף ומקסימוםן להוציא את הירקות , יש בפנוכו המון ויטמינים . תיקני להם ארטישוק מאוד בריא או סתם לנשנש ברוקולי . אצלי חולים על ברוקולי וירקות למינהם . הנחלתי להם את זה מהבטן
. מקווה שעזרתי ותהנו בשימחתם בשבת.

בתור אמא לילד בררן בן 4 שגם לא

שגם לא אוהב ירקות... אני חייבת להגיד לך מילת קסם אחת שתמיד עובדת, (אצלי בכל אופן), מוכנה??? "פתיתים". תמיד נטרף (גם ע"י הבעל). ומה ליד הפתיתים? קציצות עוף/ הודו ברוטב למשל, שניצלים, עוף מבושל ברוטב. אבל חלילה שלא יהיה ירק בצלחת
הוא פשוט לא יגע בזה .

בדיוק ../images/Emo70.gif

גם הוא כזה הקטן רואה ירק ומתעלף . מפחד שלא יכנס לו לגוף. איזה עצוב זה אוף

לי את 34

New member
יש מתכון שרץ ברשת פתיתים עם ירקות

ונקניקיות - אצלי ה
שבדר"כ לא אוכלת ירקות אוהבת את המנה הזו {ביד רמה ובזרוע נטויה נתחכמן את הילדודס
}

ady18

Well-known member
לגבי ירקות

אפשר לעשות סלט כרוב+תירס מעולה פירה ילדים מאוד אוהבים

טטיק

New member
קוסקוס בצ'יק ומרק ירקות

אצלי משוגעים על זה. קוסקוס מלא אינסטנט קיים ברשת מגה-מכינה בשניה על פי ההוראות שעל האריזה - 2.5 כוסות מים רותחים, כפית מלח, כפית א. מרק עוף (לויטה יש ללא מונסדיום גולטמט-שווה!), וכפית כורכום שופכת מערבבת מכסה את הקערה ותוך 5 דקות יש קוסקוס נהדר. מרק: מטגנת 2 בצלים בקצת שמן זית שופכת עלים 2 כפיות סוכר חום ונותנת להם עוד קצת להשתזף, בנתיים חותכת דלעת, קישואים, גזר, כרוב ומוסיפה לסיר. שופכת קצת חומוס קפוא של סנפרוסט מוסיפה מים רותחים לכיסוי הירקות ומבשלת. מתבלת עם קצת א.מרק עוף ומלח. לקראת סוף הבישול שמה מלמעלה חב' פטרוזילה וחב' שמיר. (אפשר לבשל זאת גם עם עוף). הילדים קרועים על זה והאמת גם אני. פשוט, חם ומשביע. דרך אגב למה אני לא מצליחה להוסיף אף פעם תגובה רגילה אלא רק מהירה?

למעלה