עפו מאוחר מידי

14מתן

New member
עפו מאוחר מידי ../images/Emo123.gif

אתם יודעים מה לעשות..

14מתן

New member
עונה:

עונה 1: RJ |מקיא| ג'ים
עונה 2: קורי קלארק
כרמן
ג'ושוע רובן עונה 3: ג'זמין ג'ורג' פנטז'יה עונה 4: מקיילה קונסטנטין עונה 5: אייס באקי טיילור קלי

Fairywitch

New member
../images/Emo123.gifהולכת להציק לך-

אני יודעת שלא אהבת את קונס- וזכותך
אבל הוא עף לפני סקוט, שפחות-או-יותר כולם הסכימו שנשאר יותר מדי זמן בתחרות. אז איך אפשר להגיד שקונס עף מאוחר מדי אם הוא עף לפני סקוט? נדמה לי שאפילו אתה הודית אז שסקוט היה צריך לעוף קודם... אלא אם כן אתה מתכוון רק למיקום שלו בתחרות, בלי קשר למתמודדים האחרים.

14מתן

New member
לא חושב שזה נכון להגיד ככה

כי זה שסקוט התנחל בתוכנית זה לא אומר שאלה שלפניו לא נשארו גם יותר מידי זמן.... תראי למשל את ניקו אנואר (למרות שלא אהבתי מי יודע מה את אנואר בכל זאת הוא היה טוב...) וג'סיקה סיארה לדעתי הם היו וקאליסטים יותר טובים מקונסטנטין והוא נשאר אחריהם, זה שסקוט גם נשאר זה כבר בעיה של התוכנית

Fairywitch

New member
המממ...

ושוב, רק בשליפה בלי לחשוב הרבה- רובן, קימברלי לוק, סקוט, מיקיילה, קווין, ניקי מקיבין, ג'סמין טריאס, אנתוני פדרוב, שוב בטח יש כמה ששכחתי.

קפיטו

New member
אנתוני..

עף מוקדם מדיי
לדעתי רובן, קווין, קורי וכמובן טיילור
בטח שיש עוד אבל אלה העיקריים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ..

עונה 1: AJ עונה 4: סקוט ואנת'וני!#@$!$@!$ עונה 5: קווין!! קלי פיקלר אייס זה מי שעולה לי עכשיו לראש

SHTRUDIDI

New member
איזה שרשור נחמד

עונה 1: ג'ים וררוס, שהמשיך הלאה בעיקר בגלל הסיפור. איי ג'יי גיל. אר ג'יי הילטון,חמוד אבל מקום 5? ניקי מקיבין. עונה 2: כרמן רסמוסן. עונה 3: ג'סמין טריאס. עונה 4: מיקאלה גורדון. קונסטנטין מארוליס. סקוט סאבול. אנתוני פדרוב. קארי אנדרווד. עונה 5: סטיבי סקוט. בקי הודונאייו. ברנה גטרס. קלי פיקלר. קתרין מקפי. טיילור היקס.

למעלה