עף אל החלל ונעלם

עף אל החלל ונעלם

הגענו לסיבוב השלישי באלבום החמישי של ברי: "האחר"..... (למי שתוהה, ארץ זרה עף בשבוע שעבר מנגיעות) 1. סרט. 2. מונסון. 3. רועד. 4. אבק בנעליים. 5. שוב שיגעון. 6. רואים שלא רואים. 7. האחר. 8. נכנע לך. 10. עיר מקלט. 11. ריבונו של עולם. אחד מהקטעים האלה יצטרף ל: 12. סוף 9. יש יש יש.

עיר מקלט

כי עם כל הכבוד לברי, הכבוד הולך למקור. במקרים כאלה צריך להתרכז במוזיקה מקורית...

talba3

New member
אממ עיר מקלט

וואי זה דיסק שבאמת כל השירים שלו יפים אבל באמת עיר מקלט הוא ממש יפה אבל הכי פחות יפה שם

mory89

New member
רואים שלא רואים../images/Emo128.gif

עיר מקלט שיר טוב אל תורידו אותו כ"כ מהר!!

Drorrrrrr

New member
ואת אומרת את זה כשאת מורידה

את השיר [הכמעט] הכי טוב באלבום?

mory89

New member
הוא טוב..

קשה לי להחליט, תבין אותי!

The PeaceKeeper

New member
עיר מקלט...

עם כל הרצון הטוב וכמה שאני אוהב את שני האמנים האלה (ברי ואהוד) ביחד.... זה לא נשמע טוב...

עיר מקלט../images/Emo128.gif יואב היה תיקו בנגיעות!

זה ממש לא הוגן היה תיקו 6 בנגיעות אני דורש שתעשה או סיבוב חוזר או ראש בראש בין ארץ זרה למעיין המתגבר!

הפינה פתוחה לשבוע, כל קול לאחר מכן

לא נספר. אחד מחוקי התקנון הראשונים שלנו... המצב היה 6-5 נגד ארץ זרה בסוף השבוע. בכל מקרה, אם אתה עד כדי כך נגד כמעיין המתגבר, אני יכול "לעודד" אותך במחשבה שלשיר שקיבל הרבה קולות עכשיו יהיה קשה לשרוד את השבוע הבא...

נו טוב.....פשוט חבל לי על ארץ זרה..

זה לא שאני כל כך נגד כמעיין המתגבר.. אני פשוט מת על ארץ זרה וחושב שזה אחד השירים היותר טובים של ברי.... חבל לי שהוא עף כל כך מוקדם...

Negative one

New member
רואים שלא רואים

לא יודע,אף פעם לא התחברתי לשיר הזה כל כך... מה שכן רואים לצערי הרב זה שעיר מקלט הולך לעוף..ואתם עושים כזאת טעות. שיר מצויין גם אם ברי הוא לא המקור שלו.

למעלה