עף אל החלל ונעלם

עף אל החלל ונעלם

נימפה עף בסיבוב הקודם, והגיע הזמן להעיף שיר חדש מהאלבום "סימנים של חולשה" שיצטרף לאני רוצה מידבר. והפעם חסר לכם שזה יהיה עוד שיר תותחי 1. כמה יוסי 2. רעש לבן 3. הזיות 4. תני לי מקום 5. חבל שאת לא 6. אם הייתי 7. בשבילך 8. נפתלי הדג 9. הדמעות של לילי 10. רגעים 11. עמוק בקצפת 12. בריז´יט ברדו זה לא פשוט

../images/Emo10.gif נימפה שיר מדהים ../images/Emo99.gif

ואני בוחרת ב... וואי, זה קשה... נראה לי שאני אלך על "רגעים". אני מעדיפה בהחלט את הגירסה האקוסטית שלו, ובדיסק הוא אחד השירים הפחות אהובים עליי..

T S F1

New member
מממ

הייתי בוחרת ב'כמה יוסי', אבל.. לא יודעת.. אחרי ההופעה אתמול אני לא יכולה להעיף אותו. ממממ.. בחירה קשה.. אני אבחר ב'רעש לבן'. יש גרסאות הרבה יותר טובות לשיר הזה [אהמבריורעבסיטיהולאהמ]. לבסוף - מי שרק ינסה להעיף את 'הזיות' או את 'חבל שאת לא', יקבל כזה חוקן בתחת שהוא לא ידע מאיפה זה צץ לו [ואני מאיימת!] :)

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gifממממ

עמוק בקצפת השיר היחידי שלא התחברתי אליו כלכך מתוך האלבום המצוין הזה:) שבוע טוב!

עמוק בקצפת

אני מנסה להציל את רגעים אחרי שהעפתם את נימפה, למרות שבסופו של דבר הגרסה באלבום באמת משעממת. אז הפעם בשביל החסד- עמוק בקצפת יוצא.

עמוק בקצפת?!?!

איך אפשר???:( אני נמנעת מלהוציא שיר כלשהו מהדיסק הזה.

הממ

יש לי שאלה לגבי עמוק בקצפת: למה בחוברת מילים השיר הזה לא מופיע בכלל?אין את המילים שלו..??

../images/Emo6.gif בקשר למילים...

יואב סיפר לי שהיתה פעם אחת שברי שר את השיר בהופעה, וקרא את המילים ממוניטור. רק שהמילים היו מהאתר "שירונט", והיה כתוב בהן "מוצץ מוצץ" במקום "נוצץ נוצץ"

למעלה