עף אל החלל ונעלם

עף אל החלל ונעלם

אה אה אה אה אה אה אז פתחנו עונה בארבעה אלבומים, ואיפה האלבום החמישי? אז הנה אלבומו החמישי של ברי "האחר" ואתם מתבקשים לבחור גם ממנו, שיר אחד שאתם הכי פחות אוהבים. 1.סרט 2.מונסון 3.רועד 4.אבק בנעליים 5.שוב שיגעון 6.רואים שלא רואים 7.האחר 8.נכנע לך 9.יש יש יש 10.עיר מקלט 11.ריבונו של עולם 12.סוף אה, וזה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות עף בסיבוב הראשון של נגיעות (ואני חורז בצורורות
).

סוף........

אני לא אומר שהוא קטע גרוע, חס וחלילה, הוא קטע שמהווה סיום מצוין לאלבום האחר, הוא קטע שמשלים יפה את המכלול של האלבום הזה, הוא קטע שעוזר להוריד את כל המטען שהצטבר לאט לאט בכל הדיסק ובעיקר בשיר האחרון, ריבונו של עולם, שאני לא יודע איך אחרת אפשר להוריד אותו. אבל כשמוציאים אותו מהקשרו הוא די בנאלי, בסה"כ קטע קצר של דקה שדי חוזר על עצמו. ובייחוד באלבום כל כך מעולה כמו האחר, כשיש כזה קטע חייבים להוריד אותו ראשון, רגע לפני שמתחילים לאכול את עצמך מה הקטע הבא שתוריד

giba70

New member
אני מסכים

למרות שזה בלתי חוקי בעליל להוריד קטע כלשהו מהאלבום המופתי* הזה * לא המופתי של הר הבית...

../images/Emo2.gif *תמיהה*

תשמע אומנם אין לי סנטימנטים מיוחדים ללהיטי גלגלץ של ברי אבל אתה באמת חושב שזה השיר הכי פחות טוב בדיסק? נכון שהוא נחרש וזה ובתקופה מסויימת הוא פשוט יצא לי מכל החורים.. אבל אחרי שהוא ירד מהפלייליסט של הרדיו הוא כבר לא אותו להיט מתקתק שנחרש... הוא להיט עבר שנחרש משהו כמו "ככה זה" או "מפנה מקום" בכל מקרה זאת הבחירה שלך אבל אני מציע לך לחשוב טוב טוב...

מתןפ

New member
אחרת המאפיה תהרוג אותי? :)

אחלה שיר הכי פחות אהוב עליי באלבום לבחור את סוף זה סתם התחכמות לשמוע ככה את מונסון לא ייקרה בשנים הקרובים אבל שאני מאזין לדיסק אז הוא משתלב טוב אחרי סרט ולפני רועד

israel1986

New member
הכי טוב

ללכת עם העדר. אני מסכים עם יואב, "סוף" זה פשוט לא קטע שעומד בפני עצמו. הוא נועד רק לסגור את האלבום, והייתי מסתדר גם בלעדיו.

israel1986

New member
דווקא זה

שיר נפלא. לי אישית לקח הרבה זמן עד שהתחלתי לאהוב אותו, אבל אני חושב שהוא אחד היותר טובים שם.

ben4ever

New member
מונסון

מצטער,אבל השיר הזה יצא לי מכל החורים,שאני כבר לא מסוגל לשמוע אותו יותר.

למעלה