עף אל החלל ונעלם

עף אל החלל ונעלם

אה אה אה אה אה אתם ממשיכים להיות מנייאקים ולהעיף את השירים שאני הכי אוהב, לצערי הרב יהלום, השיר שהוגדר בהתחלה כשיר הכי גרוע של ברי, אחר כך קיבל ציון ממוצע גבוה מאוד ב"שיר ליום" והוא אחד השירים הטובים ביותר ב"חם על הירח", עף אל החלל ונעלם בשבוע שעבר והפעם: נגיעות............ 1. ככה זה (לאהוב אותך). 2. מנהרת הזמן. 3. עבדים. 4. נגיעות. 5. החיים שממול. 6. שתי פנים. 7. לב שלם. 8. ארץ זרה. 9. כמעיין המתגבר. 10. עיר של קיץ. 11. זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות. 12. עוד חוזר הניגון. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים? נשמח אם גם תנמקו למה

זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות

כי זה שם ארוך מדי והוא לא קטע אינסטרומנטלי מדהים (כמו האחרים של ברי, וכמו החצי אינסטרומנטלי המדהים של רע מוכיח שהעפתם לפני שבועים!!!!!!!!!) והוא הכי פחות טוב באלבום, חד וחלק!

וולקאם בק!../images/Emo24.gif

התגעגענו! אני מעיפה את "זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות"...

T S F1

New member
אני מתלבטת

בין - "}זה לא יכול להיות שאף פעם אין יריות" לבין- "כמעיין המתגבר" אני אלך על כמעיין

israel1986

New member
חשבתי גם ללכת עם העדר

אבל אז נזכרתי שאני כמעט לא מכיר את הקטע הזה בכלל, אז אני אלך על מנהרת הזמן.

מתןפ

New member
פפפ רציני.. מנהרת הזמן

אחד היותר טובים ".. לנגן אותך עד תם"

Ne§t£A Gi®L

New member
9-kamaian Hamitgaber

I really hate this song Beside this one, this album is one of my gavorite albums. I really hate this song >:

HOW COULD I?????????????????

להעיף את כמעין המתגבר? אחד הקטעים הכי טובים באלבום הזה, ואת ככה מעיפה אותו??????? HOW COULD YOU........

למעלה