עע עע
G Gays On Cock New member 5/6/05 #2 ../images/Emo32.gifאני צריכה צומי../images/Emo7.gif אה דאמיט אני מבואסת לחלוטין אני צריכה קצת צומי בעעע נמאס לי ממשחקי סמויים נ.ב אתם לא אוהבים אותי יותר יש קומונה חברתית ואף אחד לא אמר לי
../images/Emo32.gifאני צריכה צומי../images/Emo7.gif אה דאמיט אני מבואסת לחלוטין אני צריכה קצת צומי בעעע נמאס לי ממשחקי סמויים נ.ב אתם לא אוהבים אותי יותר יש קומונה חברתית ואף אחד לא אמר לי
L LuLuLu iT New member 5/6/05 #3 ../images/Emo69.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif |דוחסת-המון-צומי-לכאן| נוי להיות מחוייכת. נוי להישמח. [ ] בטח שאוהבים אותך!
../images/Emo69.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif |דוחסת-המון-צומי-לכאן| נוי להיות מחוייכת. נוי להישמח. [ ] בטח שאוהבים אותך!
O Orbital Shadow New member 5/6/05 #5 אני לאהוב אותך../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif מאוד מאוד את לבוא למפגש!
M majere the mage New member 5/6/05 #6 למה מבואסת?../images/Emo10.gif אה וסורי שלא דיברתי איתך בימים האחרונים, היו לי בגרויות, נוי מבקשת צומי, נוי מקבלת צומי
למה מבואסת?../images/Emo10.gif אה וסורי שלא דיברתי איתך בימים האחרונים, היו לי בגרויות, נוי מבקשת צומי, נוי מקבלת צומי
B black robe New member 6/6/05 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo63.gif כולנו אוהבים אותך כאן
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo63.gif כולנו אוהבים אותך כאן
L LuLuLu iT New member 6/6/05 #9 ../images/Emo69.gif האאאאא! אני ראיתי את לירון היום! ויש לי חולצה של פינק פלויד. ^_________^ קנאו!