עעעעעעעעעעעעעעעע

  • פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
עעעעעעעעעעעעעעעע

עעעע טוב!??! אחותי לקחה לי אתת Live scenes from new york לאחר שהוא שנה וחצי באוטו, שאני ואבא שלי חורשים עליו הלוך חזור. או שהוא ברדיו-דיסק או שהוא בקופסא שלו,] באוטו. בלי חצי שריטה משך שנה וחצי. אחותי לוקחת - כל הדיסקים שרוטים במידה זו או אחרת, כאשר DANCE OF ETERNITY גמור עד כדי שאי אפשר לשמוע אותו בכלל!@! TOTAL LOSS! ואחרי העצבים שיצאו, אפשר עוד לקנות אותו בחנויות? את המשולש?
 

cha ching

New member
חחח ../images/Emo6.gif

דווקא דאנס אוף איטרניטי?!
 
נו ולמה ציפית בדיוק..?../images/Emo13.gif

שהיא תשמור על הדיסק?! זה ידוע שנשים לא יודעות לשמור על דיסקים! זה כמו שתיתן לה את הרכב שלך,הרי ברור שהוא יחזור עם דפיקות בצדדים,כנ"ל לגבי הדיסק המנוח ז"ל.
 

NiGa

New member
את בעיית הרכב פתרתי מראש,

וסידרתי שלא יהיה ברשותי רכב... חוצמזה, עד שהיא תתחיל לנהוג, אני אהיה מוגן באיזה בסיס אי שם.
 

cha ching

New member
סליחה?!

איך אתה מעז להכליל ולהגיד שבגלל כמה בנות שאת המכיר, (אם זה בכלל מבוסס על כמה בנות שאתה מכיר), שדפקו לך את האוטו או ששרטו לך את הדיסק, שכל הנשים ככלל שורטות דיסקים ולא יודעות לנהוג?! כל אישה היא אינדיבידואל, וכל גבר הוא אינדיבידואל בלי שום קשר לאם יש לבן האנוש הזה כוס או זין! אתה לא יכול להחליט את זה כעל סמך כלום! זה לא מבוסס!! מילא תגיד שהרבה נשים שורטות דיסקים ולא יודעות לנהוג ברכב, אבל כולן?! חצוף!
 
למעלה