עעזרה בבקשה

משגעת999

New member
עעזרה בבקשה

מה קורה ונגיד ..בחור מכניס לבחורה יש לאיפה שהיא לא ממש רוצה לא שהיא התנגדה אוו משהו כזה פשוט היא לא רצתה אבל גם לא אמרה והיתה טיפשה הכי בעולם ואחרי הפעם הראשונה שהוא שם שם היא שמה לו את היד שלו שם (דרך אגב אתם מבינים למה אני מתכוונת נכון ?(למען אלה שלא מבינים כוס) זה כ"כ גרוע זה נורע? אין לי מושג איך להגיב ומה לעשות מה אני אמורה להגיד לו ואיך הוא מבין שאני כועסת עליו אין לי מושג למה וניראה לי שהוא טיפש מספיק כדי לדעת למה זה כ"כ גרוע מה אפשר לעשות אני מפחדת שנגיע למשהו יותר רחוק מזה

Shusho

New member
א. לכי לפורום סקס לנוער

הם בד"כ עוזרים בזה. ב. תכירי: ., |ימינה| אלה סימני פיסוק. תסתמשי בהם כדי שנבין מה כתבת ג. שימי לב איך את מדברת על זה. את לא מסוגלת להגיד איבר מין, זין, כוס, פות, משהו... לא מסוגלת להתמודד עם המילים האלה, אז עם מעשים? נראה לי שאת צריכה לחכות ולהתבגר קצת, זה לא סתם "סקס". זה כיף אבל בא עם המון אחריות ואם את לא יכולה... תדחי את זה. ד. לא אמרת לו לא וגם לא דחית אותו, למה? אם את לא רוצה משהו את חייבת להפסיק את זה... ה. אם כן רצית, מה הבעיה? ו. את כועסת עליו כי הוא נגע בך בלי שרצית, אבל לא עשית כלום כדי שידע שלא רצית. ועוד שמת את היד שלו עלייך. זה נראה לך הגיוני? ז. אם את לא רוצה לעשות את זה ודברים אחרים ("להגיע למשהו רחוק יותר") את חייבת לדבר עם הבחור הזה כי אם תשתפי פעולה, לא תגידי לו ולא תסרבי הוא לא יבין כי אין לו דרך להבין. בחורים לא קוראים מחשבות. תגידי לו.

nettus

New member
פשוט תגידי לא

עם זה לא נעים לך ועם את לחא מוכנה לזה פשוט תעיפי את היד שלו משם ותגידי שאת לא מוכנה לזה, זה הגוף שלך, זה זכותך שהוא יגע בך בקצב שלמגיע לך, תעמדי על שלך. תביני שהיה לי חבר בגיל 17 וחצי היינו ביחד חודש, כל הזמן התמזמזמו, אבל אפילו להוריד את החולצה לא נתתי לו, כי לא הייתי מוכנה לזה.

KarenTheGoddess

New member
../images/Emo32.gif מה עושים אם נכשלים בכל ה5 יחידות במ"מ?;

כן או לא?;למה?;תהיה עבודה באוגוסט?;לנטוש את הבריכה?;זה אבוד?;מתי אני מתגייסת?;לאן?;מה יהיה אחר כך?;[

Adi ע ד י

New member
../images/Emo32.gif

לא כתבתי כאן מיליון שנה אבל הסתכלתי כל יום. עכשיו אני רוצה להיות כאן מחדש ושזה לא יהיה מוזר לכן שפתאום אני כותבת ואולי אתן אפילו לא זוכרות אותי. אז עכשיו אני כאן כאילו אני חדשה. עדי.

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gif סימולציה אחרונה ../images/Emo13.gif

הייתה סבבה לגמריייייי. 79% כמותי 86% מילולי 84% אנגלית משוקלל - 83%
(הסימולציה הכי גבוהה עד היום נראה לי
) יש לי הרגשה טובה אני בטוחה שיהיה טוב עוד שבוע ויום למנאייק ובראשון שאח"כ אני כבר חוזרת לסופרפארם
כיףףףףףף!

רייל

New member
קיבלתי היום שני זימונים למיונים במודיעין -

-מסלול מחקר מודיעין -פרוייקט שחקים זה שווה זה?

שחקים זה טוב!

אחותי הייתה אמורה ללכת לשם. ואמרו לה שזה אחד הדברים היותר בכירים במודיעין או משהו. ושזה מעולה.

SomebodyElse

New member
שחקים זה סוג של עתודה אם אני לא טועה

לא עתודה בדיוק - הפרויקט הזה הוא כמו תלפיות אם את מכירה, אבל של מודיעין - אני לא זוכרת ממש איך זה הולך, אבל זה כולל לימודים לתואר בהתחלה ואז חתימת קבע להרבה זמן. זה בעיקרון פרויקט נחשב ואיכותי, אבל השאלה המרכזית היא אם את רוצה לעשות שנתיים בצבא או.. הרבה יותר. אגב, אני מניחה שאנשים שיוצאים מתוכניות כאלה [תלפיות, שחקים, חבצלות] הם די מסודרים אחרי זה בחיים, אז תחשבי גם על זה
. ועוד דבר - מיונים למודיעין בעיקרון חוסמים לך כל מיון אחר, כלומר בזמן שאת מתמיינת למודיעין את לא יכולה להתמיין לשום יחידה אחרת, ויכול מאוד להיות שתיפלי במיונים בשלב ממש מאוחר ואז לא יהיה לך זמן לשום מיון אחר ותצטרכי להתגייס כלל צה"לי. שזה די מבאס, כי יש לך נתונים ממש גבוהים אם קיבלת את המיון לשחקים. בהצלחה
.

רייל

New member
כתוב במכתב ששלחו לי ש

"חשוב לציין כי המועמדות למסלולים "שחקים" ו"חבצלות" הינה התנדבותית ולא חוסמת מיונים נוספים בצבא בכלל ובחיל המודיעין בפרט." תודה.:)

SomebodyElse

New member
אז אולי זה רק החקר מודיעין../images/Emo13.gif

בכל מקרה תלכי ותתמייני, זה מיונים מעניינים

KarenTheGoddess

New member
ממש לא. שחקים זה קורסים רגילים

אין קשר לשום תואר.. נדמה לי שאת מתבלבלת עם חבצלות.

למעלה