עסק

משפחתי

New member
עסק../images/Emo39.gif

שמי:3,2,1,4 שם משפחה: 1,3,3,4 (המקורי שלי) תאריך לידה: 17.10.74 עינת שלום. שם בעלי: 3,3,6,4,1 שם משפחה: 4,6,2,1 תאריך לידה: 7.3.73 שם בני : 7,4,1 שם משפחה: 4,6,2,1 תאריך לידה: 7.9.01 אבקש לדעת, בבקשה, האם שמו של בני בסדר? והאם כדאי לי או לבעלי לפתוח עסק (אנו מתלבטים) תודה

עינת

New member
משפחתי

לגבי עסק לבעלך לא הייתי ממליצה בשום פנים ואופן לפתוח. את לעומת זאת בעלת כישורים מתאימים לכך אבל גם במקרה שלך לא הייתי ממליצה לפתוח בשנה זו אלה להמתין לשנה אישית מוצלחת יותר.בכל מקרה הייתי ממליצה לך לפני שאת מחליטה לפנות ליעוץ מקיף שיעזור לך בגיבוש ההחלטה ויורה על הזמן הנכון.
שפע ו
עינת

משפחתי

New member
תודה. תודה. תודה../images/Emo24.gif

עינת שלום. אם תוכלי רק לומר האם שמו של בני טוב. תודה על הכל.

עינת

New member
שמו של בנך

אינו קל,יחד עם זאת הוא מסמל חכמה וכשר שיפוט מצויין. נראה כי חוזקו יבוא מהתגברות על אכזבות מגיל צעיר ולמידה מטעויות העבר(תכונה מדהימה).בכל מקרה נראה כי המסלול הרוחני הוא המסלול בו ילך.
שפע ו
עינת

משפחתי

New member
האם להחליף?

עינת שלום! מה דעתך להחליף את השם של בני? ומה זה רוחניות? האם הכוונה לדת? בברכה.

משפחתי

New member
אנא עני לי

עינת שלום, וסליחה על ההטרדה. אנא עני לי בבקשה על השאלה הקודמת. (האם כדאי להחליף את השם והאם רוחני הכוונה לדתי? שוב תודה, וסליחה על ההטרדה

עינת

New member
משפחתי

צר לי אך הודעתך ברחה לאחור ולא ראיתי אותה... קיימת אפשרות לשינוי שם כדי להקל עליו אבל לא הכרחי. רוח אינה דת דוקא,אלה יכול להיות גם עיסוק הומני כל שהוא,מיסטיקה וכ"ו

למעלה