"עסק שחור" של מחר בשידור ישיר מירושלים (ירושלמים שרוצים לבוא לבקר תשלחו מסרים)
ע עסק שחור New member 19/3/03 #1 "עסק שחור" של מחר בשידור ישיר מירושלים (ירושלמים שרוצים לבוא לבקר תשלחו מסרים)
ע עסק שחור New member 19/3/03 #4 הלילה !!! בגלי צה"ל כנראה תוכלו לפגוש בתומאס ובי מגישים את "לא רוצים לישון" (בין 2 ל5 לפנות בוקר)כנראה בגלל שזה תלוי בזמן תחילת המתקפה.
הלילה !!! בגלי צה"ל כנראה תוכלו לפגוש בתומאס ובי מגישים את "לא רוצים לישון" (בין 2 ל5 לפנות בוקר)כנראה בגלל שזה תלוי בזמן תחילת המתקפה.
M micL New member 19/3/03 #6 3 ימים של חופש ודווקא כשחוזרים ללימודים הייתם חייבים לתת תוכנית בלילה (חוזרים ללימודים בכלל?)
M MC IdO New member 19/3/03 #10 אני לא חוזר!!! כי אין לי מרחבים מוגנים בבית ספר.... וגם התבטל לי מבחן !!! תהנו כולם בבית ספר!!!!!!
ע עסק שחור New member 19/3/03 #13 ירושלים בגלל שבתחנה ביפו יש רק אולפן אחד שממוגן. הלילה(במידה ואכן הכל יהיה בסדר) ננגן שירים שנוגעים למצב(לא היפ הופ אבל גם היפ הופ).
ירושלים בגלל שבתחנה ביפו יש רק אולפן אחד שממוגן. הלילה(במידה ואכן הכל יהיה בסדר) ננגן שירים שנוגעים למצב(לא היפ הופ אבל גם היפ הופ).
R RunNGun New member 19/3/03 #14 סבבה.... ירושלים אולי תנצלו את ההזדמנות ותארחו את הדגנחש או משו.... באמת, זה יכול להיות אחלה רעיון....
סבבה.... ירושלים אולי תנצלו את ההזדמנות ותארחו את הדגנחש או משו.... באמת, זה יכול להיות אחלה רעיון....