עסק שחור ז"ל!

Prototype

New member
לא מסכים איתך

בקשר למעבדה. אני ממש לא התחברתי עם עסק שחור באמת כל הכבוד להם, הם עשו וממשיכים לעשות הרבה בישביל המוזיקה והפצתה בארץ, ואני יודע שיש המון שאוהבים את התוכנית, אבל התוכנית הזאת פשוט לא לטעמי, יותר מידיי צחוקים ושיגעונות וקצת מאוד רצינות, לא יודע לא הצלחתי להיתחבר עם התוכנית. עכשיו המעבדה זה משהו אחר לגמרי, מוזיקה יותר מגוונת, וגם שי וסאב עושים שירות גדול למוזיקה שחורה בארץ, גם בתור אומנים וגם בתור שדרנים ועוד כל מה שהם עושים... הם נותנים המון הזדמנויות להיפ הופ בעברית שזה דבר שאני מאוד מעריך, ולדעתי זה פשוט ליגה אחרת, יש להם רצינות איפה שצריך וצחוקים חמודים איפה שצריך, שום דבר לא בהגזמה.

Stinkin Fish

New member
אני איתך מאן!

באמת שכמעט חודש לא מזיז לי כ"כ יום חמישי בשתיים עשרה, אני כבר שוכח מזה, זה כבר הפך להיות לא מעניין, שרק אולי שמים שלושה שירים טובים ופעם בחודשיים יש איזה פריסטייל נחמד, והמבצעים שהיו פעם, ועכשיו? ממש ההפך. קצת להשקיע, לא עולה הרבה

שלומי44

New member
עסק שחור...

באמת אני מסכים עם כותב הנושא עסק שחור היתדרדרה.. הפריסטיילים זה לא פריסטיילים(אולי יהיה עם זה שינוי בעתיד...) והצחוקים ממש לא צחוקים אלא בעיקר זיוני שכל...

dj alex karpel

New member
לא יודע שמעתי אתמול בדרכי מארוע למו

למועדון והיה מרענן השילוב בין לירון (תגידו הוא תימני?) לקוומי נישמע טוב מתמיד המוזיקה מעודכנת ולא צריך יותר מזה אה ובעיקר זה לא מעליב את האינטיליגנציה של הבן -אדם הכל או הרוב בא ממקומות טובים peace

baduist

New member
לירון.....

א. התעצבתי לשמוע שאתה עצוב, אם אני יכול לשמח אותך איך שהוא, רק תגיד. באמת. ב. איזה כיף שאתה בפורום ואפשר לבקש דברים:) אז בלי קשר למה שנאמר למעלה, אני חושב שחלקנו מתגעגעים לקטעים הישנים (לא כי עכשיו לא טוב, אלא כי פעם היה גם טוב
... אז בקיצתור, יש מצב לאיזה לקט פעם? לא בהכרח אמיתי:) לפעמים, גיורא ואני יושבים ונזכרים בכל הדברים הישנים - הג´ינגלים, ההאללה בבאללה, הקקי מכרמיאל...וכל אלה... וכבר אין לנו את ההקלטות.......:)

da^Lord

New member
השיר של נאס מה"לוסט טייפס"

ממש יפה. למקרה שישאלו "מה הקשר", השיר היה בעסק .

Geez Ball

New member
העייסק דווקא בסדר

לדעתי עסק שחור היא תוכנית טובה מאוד. אתמול במקרה לא שמעתי אבל הקלטתי ואני אשמע בקרוב. אבל בעיקרון, אני שומע את התוכנית כל שבוע, ואם אני עייף אני מקליט כי אני אוהב את התוכנית הזאת וזה לעיתים קרובות מצחיק אותי. אני חושב שזאת בסך הכל תוכנית חשובה כי היא בין הבודדות שמייצגות את ההיפ הופ, ובכלל זאת תוכנית טובה. אל תשפטו לפי איזה תוכנית או שתיים. בסך הכל עייסק מביאה לנו הרבה הנאה, והאנשים שם הם אנשים טובים.

Sparkie Dee

New member
יפה אמרת !

אני שומע עייסק כבר הרבה זמן והתוכנית עכשיו נורא שונה, אבל עדין מצחיקה, אפשר להשפךךך, אני תמיד יושב בלילה ושומע ולפעמים מתחיל לצחוק עד שכולם קמים עצבניים ואומרים לי תן לישון.

MooN aka asdfgh

New member
לא שווה אפילו תגובה...

עסק שחור הייתה תישאר אחת משתי התוכניות הכי טובות ברדיו (יחד עם מומי לוי)!

RunNGun

New member
../images/Emo45.gif

עסק שחור, המעבדה ומומי לוי ימשיכו לדעתי הרבה זמן. אני אגב אוהב את העייסק כתכנית קצת יותר ממומי והמעבדה כי היא יותר מצחיקה (ונאמר ג´בקהההה) - מומי זה יותר מוזיקה נטו, לא שזה רע חס וחלילה, אבל יש משהו יותר קליל בעסק שחור - יותר זורם, במיוחד עם ההומור המטורף והגדול של לירון וקוואמי. פינת שנות ה-80 לדעתי היתה הברקה לא רגילה, העיברות המטורף הזה ("גע בי, גע בי, גע בי עכשיו!!!!"
) - ומי שאמר פינת הפריסטייל מתה או משהו, די טועה כי שבוע שעבר היה את סנאגל והברנש והשבוע היה את קודמן, ככה שהפינה עדיין חיה למרות פינת ה-80. אנקדוטה: יש לי חבר שאומר לי שהמעבדה יותר טובה מעסק שחור מבחינה מוזיקלית. ואני אומר - לא ולא! זה שעסק שחור מתמקדת יותר במיינסטרים האמריקני, לא אומר שכל מה שהם מנגנים זה אמינם או נלי, הם שמים גם סייפרס ו-dmx ולטעמי הם מרצים את כל הקהל שאוהב מוזיקה שחורה איכותית. ואם זה ביחד עם הומור מטורף ומצחיק שיעטוף את הכל, אז למה לא בעצם?! אמרתי את דבריי אבישי

icecafe

New member
לירון רק שתדע...

על כל אחד שלא אוהב את עסק שחור יש 15 שאוהבים. מה אתם רוצים "בעסק שחור" התכנית עוברת בכיף בצחוק . והמוסיקה ב"עסק" אחלה מוסיקה בשביל מי שרוצה ראפ שונה או יותר מחתרתי יש את"המעבדה" שגם היא תכנית טובה לאללה אבל העייסק לדעתי יותר טובה...

icecafe

New member
דעתי....

על כל אחד שלא אוהב את עסק שחור יש 15 שאוהבים. מה אתם רוצים "בעסק שחור" התכנית עוברת בכיף בצחוק . והמוסיקה ב"עסק" אחלה מוסיקה בשביל מי שרוצה ראפ שונה או יותר מחתרתי יש את"המעבדה" שגם היא תכנית טובה לאללה אבל העייסק לדעתי יותר טובה...

multi

New member
רגע מה איתי?

גם אני אוהב עסק שחור וממשיך לשמוע בטוב וברע, זה עדיין טוב!

DoubleD

New member
תהיה בריא ../images/Emo70.gif

התוכנית מצויינת, ואני אומרת את זה בגלל שכל פעם שאני שומעת - אני מצליחה ללמוד משהו חדש. (גם אם זה -עד כמה הפידבאק של הרמקולים משפיעים על האוזן:) ועכשיו אני גם אוכל לומר לנכדים שלי שאני שמעתי את התוכנית הזאת עוד מלפני שהם נולדו, וכשעוד לחמנו למען קיום תרבות המוזיקה בישראל. ואתה לא !
לירון, תוכל לסדר לי הקלטה של התוכניות על VINYLE למען האותנטיות של לשבת, לסרוג ולספר סיפוריי סבתות לנכדים שלא נולדו עדיין?
Live Da Dream! |נשיכה|DouBle-D-

Wakizashi

New member
תגובה גם אישית וגם ציבורית:

ללירון פטריק תאני ויא-קוום דה לה ג´ג´ה דלה ריס דלה פוקס: התחלתי לשמוע את העייסק בסוף 97´, לאחר שגיליתי כי קיימת תוכנית המשמיעה *רק* מוזיקה שחורה, ולאחר שגיליתי שאני אוהב מוזיקה שחורה עוד יותר ממה שחשבתי... (; הייתי מקשיב לתוכנית באדיקות, ולאחר שהתגייסתי לצה"ל ונחתתי בבסיס דרומית לבאר-שבע ללא קליטה כלל- הייתי מקשיב לשידור החי כל שבועים, כשהייתי יוצא הביתה, ומבקש מאחי להקליט את השידורים שלא היה יוצא לי לשמוע (כמובן שאין לתאר את השמחה שחשתי כשהשתחררתי ויכולתי לשמוע את העייסק על בסיס קבוע! כאשר שהיתי בחו"ל- אפילו יצא לשמוע את הספיישל של מוקי לצאת אלבומו דרך האינטרנט, ומיד הרגשתי כאילו אני בבית!). ונהניתי! הייתי רושם את שמות השירים שהייתם שמים ורץ לאינטרנט או חנות התקליטורים הקרובה להוריד/לקנות את האלבום המדובר. אבל ההתחרפנות הטוטאלית שלכם באולפן הייתה חידוש מרענן בשבילי; הייתי מחכה למערכונים המצחיקים, ומגחך לשמע דברי הדמויות השונות, (כמו בתוכניות של דידי הררי בזמנו). אולם, כמו אנשים אחרים מלבדי האוהבים אתכם ואת התוכנית מכל לב, חשים הידרדרות. האם מדובר בשחיקה בעבודה? - יכול להיות (אם כי בחיים לא נודה בזה, כדי שלא יבואו בליבכם מחשבות כפירה על עזיבה וסיום התוכנית, חס וחלילה!). אבל ההרגשה נשארת- שאתם כבר לא כ"כ משקיעים בצד ההומוריסטי/וורבלי-בבל"תי של התוכנית (שאינו קשור בהיפ-הופ), ומצד שני זה לא מתאזן בגרוש עם הצד המוזיקלי של התוכנית, דהיינו- יותר שירים או משהו כזה. נוצרים מצבים בתדירות גבוהה, שבהם אני אישית מחייך לרגע, אבל אחרי 5 דקות מצפה ומייחל שמישהו ישים כבר דיסק וילחץ על ה-play, כי הקטעים המשמימים כבר לא עושים את זה לאף-אחד. האם אינכם מרגישים את אותו הדבר? לא מתבוננים לרגע מהצד ורואים את גדולת העבר וההשקעה שהייתה בו? נכון, נכון, קיימות גם תוכניות אחרות. אני גר בירושלים ולכן אינני יכול לשמוע את "המעבדה", אבל מומי לוי המקסים עושה עבודה נפלאה ב-88, ומספק את כל מה שהייתי רוצה ממנו. אני מבקש מכם לעבוד כמוהו, מן הסתם, אבל ראבכ, תחזירו עטרה ליושנה! :) מקווה שתגובתי נפלה על אוזניים קשובות, ואם דבר לא ישתנה, לפחות אוכל לקבל תשובה אישית מדוע לא או מדוע אני טועה בדברי.

למעלה