עסק שחור ז"ל!

צחי טל

New member
עסק שחור ז"ל!

תראו.....4 שנים אני שומע עסק 4 שנים היה ממש טוב בחצי שנה שנה האחרונה נהיה ממש רע זה הגיע למצב זה ממש מגעיל , אני רציני זהה מבאס לשמוע למה? כי: 1-זה לא מצחיק 2-המוסיקה לא טובה וחרושה(מי בכלל עורך את הרשימת שירים) 3-90 אחוז מזמן התוכנית שלא מושמעים בו שירים הם צורחים וסתם עושים רעש. 4-פינת הפריסטייל??? ב-ז-י-ו-ן! נקודה!(אחרי אתמול עם קודמן בכלל) מה אנחנו רוצים מהעסק? 1-שיחזור להיות הפינה הקבועה שלנו ביום חמישי בלילה (פעם לא ההיתי יוצא מהבית כשיש עסק...אבל היום.....) 2-שתהיה יותר איכות יותר השקעה (כל הספיישלים שפעם היו.......ואני נזכר בשידור עד 6 בבוקר לבוב מארלי) 3-כל המערכונים המצחיקים שהיו פעם(ג´אקו , יהודה יהודה , כל הדמויות המציקות) לסיכום: אני גמרתי עם התוכנית הזאת היא סתם ביזבוז זמן אדיר! כל ההידרדרות שנהיתה סתם מבאסת המון מעריצים שהעסק היה מפלט בישבילם מהיום יום וחבל שאין יותר..... אדוני לירון תאני איך זה גורם לך להרגיש???
 

multi

New member
תמונה שווה אלף מילים

בדיוק הזדמנות מצוינת להעלות אותה עוד פעם וקודמן, גרועעע!
 

da^Lord

New member
דווקא היו יופי של שירים.

נהניתי מהתכנית היום, בערך.. יותר מהמוזיקה. פינת ה-80 מתחילה להשמע לי נחמדה
(סתם, זה הקטע הכי מצחיק בתכנית). ולירון - אולי אתה נשמע יותר רציני כשאתה דיכאוני, אבל לא מתאים לך, קרה משהו? אי אפשר 2 קוואמים בתוכנית, אחרת קוואמי פשוט יכול לשדר עם מראה, לא?
 

TakTik

New member
גם אני מאוד נהנה

ואני מקשיב דיי הרבה זמן פינת שנות ה80 הפכה לטובה בזכות העיברות שלה חשבתה אולי שזה הטעם שלך שהישתנה ? שמחתי שמקשיבים פה לבקשות הפורום "ביגידי בקבוקים של קוקה קולה" מישהו יכול להעלות?
 
אמיר עלית עלי...

הייתי אתמול קצת עייף וקצת עצוב (לא משהו שאני יכול לספר כאן-בדוק מסרים אישיים). אבל ככה זה בכל תוכנית רדיו,יש עליות ויש ירידות,אני מקווה שיהיו יותר עליות בעתיד מאשר ירידות...
 

Altryne

New member
שמישהו יגיד לי איך ...

איך לשמוע את התכנית ?? באיזה תדר אני נמצא בדרום
 

NO-BLESS

New member
יש לי מס´ השערות למה היית מדוכא

עונת הכדורסל בארץ ובאירופה נפתחה, אתה כבר מתכונן נפשית לנצחונות של מכבי
עונת הכדורגל בארץ ובאירופה נפתחה, אתה כבר מתכונן נפשית להפסדים של הפועל
הרופא אמר שאין מה לעשות עם השיער, נעלם סופית...
עכשיו ברצינות, מה שזה לא יהיה, זה יעבור. תרגיש טוב אחי.
 
וואי לירון עצוב...באמת לא משהו רגיל

יאללה בואו נעודד אותו לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לי-רון! לירון לירון![clup clup[ לירון לירון![clup clup[ לירון לירון![clup clup[ לירון לירון![clup clup לירון לירון![clup clup[ לירון לירון![clup clup[
 
זה גורם לי להרגיש בסדר גמור

" התוכנית הזאת היא סתם ביזבוז זמן אדיר"-אני לא הייתי יכול לנסח את זה יותר מדויק(זו טענה שמהשנה הראשונה אנחנו שומעים אותה ובשביל זה אנחנו שם,לבזבז זמן). "זה לא מצחיק "-רק בפורום הזה (וגם בישן של יואל) קראתי את המשפט הזה יותר מ1,000 פעמים,צודק !!! (למעשה היא לא הצחיקה אף פעם). "המערכונים המצחיקים שהיו פעם" ??? אתה בטוח שאתה מדבר על העייסק ??? לסיכום: גם אני (אם לא הייתי משדר את העייסק) לא הייתי מאזין לתוכנית הזאת! אהבה גדולה אליך בן אדם(ללא טיפת ציניות) תודה על הזמן שהקדשת לנו בעבר ושתמצא הרבה סיפוקים בעתיד.
 
ועוד משהו קטן

למה להתמקד בשלילי ולא בחיובי ?ה"עייסק" זה לא מונופול,מומי לוי-88 אפ אם-מוסיקה שחורה ותוכנית מעולההההה,"המעבדה"-עם שי 360 וסאבלימינל ב102 אפ אמ.הכי קרוב לניו יורק שאפשר בעברית !
 

MooN aka asdfgh

New member
בעניין שחור טוטאלי...

כבר אפשר לשמוע את התוכנית איפושהו באינטרנט באופן מסודר? אם לא אז איך אני כן שומע אותה???
 
www.hiphopzioni.com

עוד מעט יוכלו לשמוע באתר ההיפ-הופ "המחתרת" ואם אתה ממש רוצה אז..."קח מקל קח תרמיל ובואו אלי, אל הגליל...." כבוד ג´ילי
 
סליחה...באמת החברים מ"שחור"

לא רק שהם אנשים מ ק ס י מ י ם !!! הם מביאים את הבשורה של ההיפ הופ לצפון ועושים את זה בענק !
 

BIGO-G

New member
וגם המראה.

בכנות, אם מישהו לא אוהב משהו, הוא לא חייב לשמוע את זה..
 

massi

New member
בכלל לא

אתמול צחקתי מהתוכנית כמו שלא צחקתי המון זמן! מבחינת המוסיקה אני נהנה כי בזמני הפנוי אני שומע מעט מאוד ראפ, ככה שזאת הזדמנות בשבילי לגוון ולשמוע ראפ ועם זאת להנות מהתוכנית. אחרי שנים שאני מאזין אני יודע ששום דבר לא השתנה בחצי שנה האחרונה, אם כבר לפני שנתיים היו תוכניות מצחיקות אף יותר מעכשיו. בהקשר פינת הפריסטייל, בהחלט הפינה בזמן האחרון ירדה למטה, אך לפי דעתי אתמול הכבוד חזר, כי בשבילי פריסטייל זה ראפ מאולתר-הראפר לא מכין כלום לפני והדיג´יי מביא לו את הפלייבק בהפתעה והוא מאלתר, וככה בדיוק זה היה עם קודמן. אומנם עם כל הפריסטיילים ששמעתי עם השנים זה לא אחד הטובים מבחינת הרמה כשיר, אך לשאר האחרים שבאים עם דפים ודברים מוכנים אני לא נותן לא חשיבות ולא כבוד.. תבין דבר: לפעמים אני בכל מיני סיטואציות ויש דבר שאני רוצה לעשות אבל אני לא בטוח אם לעשות אותו, אבל אני לא רוצה לצאת פארש עם עצמי אז אני חייב להוכיח לעצמי שאני יעשה את זה ויהיה כלי עם עצמי, וככה גם הקוד הקטן עשה לפי דעתי, הוא לא פריסטיילר מנוסה כמו סניקאז, אבל הוא בכל זאת התעלה על עצמו, ותאמינו לי צריך הרבה אומץ בשביל דבר כזה, כי שמעתי את בייבי סאב ובבילון במעבדה וכל אחד זורק כמה מילים ואז שכבר אין לו מה להגיד האחר ישר קופץ ובזמן הזה יש להם זמן לחשוב, אך כמישהו עושה פריסטייל לבד הוא לא יכול להגיד ´טוב שניה אני יחשוב´ אז הוא חייב להמשיך גם אם בשורות פחות טובות. אז אם אתה לא רוצה לשמוע זאתי החלטה שלך בלבד, אני נהניתי אתמול מאוד, קוואמי ולירון הצחיקו כמו שצריך.
 

GISmo

New member
אני כל כך מסכים איתך...

אני הייתי שומע בערך קצת יותר מ5 שנים ב3-4 שנים האחרונות לא פספסתי כמעט שידור אחד והייתי מקליט קטעים מכל תכנית לקלטות עד באמת לזמן האחרון . אתמול אפילו לא שמעתי וגם כמה שאני מת על העסק הם מנגנים אותם שירים ממוסחרים מסריחים כל שבוע ומה לעשות נמאס לשמוע את השיר המסריח של איב כל שבוע ואת נלי המעצבן הזה . למרות זאת העסק עדיין התכנית הכי טובה בין תכניות ההיפהופ ברדיו ועדיין הכי מצחיקה (סאב ושי מנסים נואשות אבל הם פשוט לא יכולים) למרות שהיא הרבה פחות מצחיקה ומגוונת מאשר פעם (נסו לספור כמה פעמים הם אומרים ג´בקההה בתכנית אחת) לגבי השירים הממוסחרים המעצבנים זה נראה לי בגלל שהם רוצים שאנשים שמעבירים בגלגלצ ישארו בגלל איזה שיר מפורסם וזה פשוט נמאס למרות הכל אין כמו העסק וזה ברור לכולם לפחות קוואמי ולירון נשארו ומעניין עוד כמה זמן הם יחזיקו מעמד ביחד ובקשר לפינת הפריסטייל בכמה מהתכניות האחרונות לא היה כלל וכלל תפינה וזה מאוד מוזר למה לא זכור לי תכופות שלא היה ת´פינה
 
למעלה