עסק עם קשיים

Shirleybh

New member
עסק עם קשיים

אני ובעלי פתחנו עסק לפני שנתיים כמעט שעובד נורא יפה אך אנחנו לא רואים תוצאות אני מפשת מאמן אישי מקצועי אך לא יקר מידי שיעזור לי תודה מראש..

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איזה סוג אימון

שלום יקירה,
אני קוראת את ההודעה ורוצה לבדוק איתך - מה האתגרים שאת רוצה לקדם על ידי האימון?
האם דרוש אימון או ייעוץ עסקי או פיננסי?
העסק עובד יפה - מה מונע מכם לראות את התוצאות?

Shirleybh

New member
...

המינוסים בחשבון ואיננו יודעים האם כדאי להמשיך בעסק או פשוט לעזוב בקיצור מחפשים עזרה מקצועית ...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
במקרה כזה הייתי מציעה לפנות ליועץ עסקי/פיננסי

נדמה לי שאתם צריכים עזרה שמישהו ינתח איתכם את ההתנהלות הפיננסית של העסק - הכנסות הוצאות ותזרים מזומנים וייסע לכם להבין אם העסק באמת מרוויח, אם יש בעיה של תזרים מזומנים שניתן לפתור, דברים כאילו.
אימון אישי עוזר יותר אם אתם אילו שהם הבעיה - אתם לא עושים מספיק, לא משווקים, לא נותנים שירות מספיק טוב שלקוחות יחזרו, מוציאים יותר מדי.
יכול להיות שאחרי פגישה עם יועץ עסקי (אפשר לבקש ממט"י למשל), תרגישו שנכון לכם לעבוד עם מאמן אישי, אבל נראה לי שהשאלה הפיננסית קודמת. לא לכל עסק יש זכות קיום - יש עסקים שרמת ההכנסות שלהם לא יכולה לכסות את ההוצאות מעצם מבנה העסק. לפעמים זו רק שאלה של תזרים - צריך להבין.

מסכימה לחלוטין

מאמן איננו יועץ, הוא לא מיעץ לגבי כדאיות העסק.
אם תקבלו יעוץ ותבינו שכדאי להמשיך, ואתם יודעים מהיעוץ מה כדאי עכשיו לעשות - אבל לא מצליחים לעשות את זה - אז אפשר לקבל אימון לגבי זה.

עסק עם קשיים

יש לי שתי שאלות אליך:
1. למה את מתכוונת עובד יפה אך לא רואים תוצאות? לכאורה יש כאן סתירה.
2. מאמן שיעזור ולא יקר, זה מאמן שיש לו עסק שעובד יפה אבל לא רואה תוצאות?

יהודה יהודה... למה בעקיצות?

יש איזה מתאם מורכב בין המקצועיות של נותן שירות, הותק שלו, המחיר שלו (ועוד גורמים). יש אדם שכבר מקצועי אבל עדיין גובה קצת פחות. יש אחר שעדין לא הכי מקצועי וכבר גובה הרבה.
שנינו יודעים שזה לא ליניארי.

לפעמים אדם מחפש יעוץ לא יקר. זכותו. והוא מבין שבזה הוא מתפשר אולי במידה מסוימת על מקצועיות (או ותק) אבל מנסה בכל זאת לחפש משהו מספיק מקצועי.
מותר...

?

עקיצות? בעיני המסתכל.
הייתה כאן הפניית תשומת הלב לקשר בין מקצועיות לבין המחיר.
מניסיוני, הרבה בעלי עסקים "שוכחים" שהמטרה היא עסק רווחי ולא עסק עם הרבה לקוחות.

מה הכוונה בעובד יפה? לאילו תוצאות

אתם מצפים ולא רואים עד כה?

מה קורה בפועל עם העסק ומה אתם רוצים/ציפיתם שיקרה?

מאחלת בהצלחה בכל מקרה

ommerl

New member
אני לא מכיר מאמנים אבל ממליץ על משהו אחר:

בחור בשם ג'ו ויטלי, גאון בעיניי במה שקשור לשיווק. וכל עסק חייב לשווק את עצמו כדי להתקיים.

חפשו ביוטיוב דברים שלו. אני מאזין לפודקסטים שלו ונהנה מאוד.

idanbitterman

New member
אימון לעסק

אשמח אם תיצרי איתי קשר
אני חושב שאוכל לעזור לך מאוד.
עידן ביטרמן

למעלה