עסק חדש...האם כדאי?

טוליפ123

New member
עסק חדש...האם כדאי?

שלום רב. אני ובעלי מכרנו קו חלוקה של לחם וברצוננו לפתוח עסק חדש,בעלי חשב על שוארמה. רציתי לדעת האם הכיוון הוא נכון? האם זה הזמן המתאים? שמי טלי 17.1.1972 בעלי שרון 30.12.1967 האם צריך עוד פרטים? תודה

בדיקה עסקית חייבת להיות

מקיפה ומלאה כי ישנם הרבה גורמים על הכף ואני חייבת לראות תמונה כוללת בכדי לדייק . אני שבערו של בעלך היה עסק עם שותף והא מחפש לעשות עסקים במשותף ובשיתופיות חשוב לשמור על כסף כי יש נטייה להתפזר וכמו שהכסף בא כך הוא גם יוצא . השנה לא מומלץ לפתוח עסק ואני גם לא רואה החלטיות עדיין . בעלך נמצא בתקופה של מחשבות וחשבון נפש ועדיין לא החליט איזה עסק הוא רוצה לפתוח יש לו נטייה להתלבט ופחד ליצור שינויים שזה בגדול טוב , במיוחד בתקופה הקרובה ורצוי לקחת את הזמן לחשוב . על פניו יש צורך להמתין ולא למהר לפתוח עסק. מעבר לכך יש צורך להיזהר עם שותפים ועסקים עם משפחה , כי יש משפטים ומצבים סבוכים בכסף בגורלכם. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ליעוץ מקיף אם תרצו . בברכה,קרן

טוליפ123

New member
תודה על התשובה...

בעלי יודע איזה עסק הוא מתכנן לפתוח, הוא חושב על מסעדת שאוורמה וללא שותפים!!!! העניין הוא שלחכות עם העסק זה קצת בלתי אפשרי, מכיוון שאז באמת נאכל את הכסף שקיבלנו ממכירת העסק הקודם. ולמה התכוונת שאמרת "כי יש משפטים ומצבים סבוכים בכסף בגורלכם" תודה

התכוונתי כמו שכתבתי

יש צורך להיזהר בכסף ולא לסמוך על אחרים . האם בעסק הקודם היה שותף? אני אישית ממליצה להמתין . הבחירה בידכם , בברכה,קרן

טוליפ123

New member
לא!! בעסק הקודם לא היה שותף...

ושאת אומרת להמתין..הכוונה לכמה זמן פחות או יותר? תודה

למעלה