עסק או לימודים ?
שכן שלי פתח עסק בערך בגיל 27 של מחשבים ליד הבית שלו ויש לו פה וזה
וואלה ממש מצליח כול היום יש אצלו אנשים ... אז אמרתי לעצמי בראש למה לי ללמוד עם אני יוכל לפתוח עסק (מחשבים )
עכשיו ההיתרון שבעסק זה שאתה מתחיל לעבוד בשעה 10 אתה יוכל לסגור תמקום מתיי שבא לך
אין לך מנהל על הראש חבר שלי אמר לי שהשכן הזה עושה בחודש איזה 40 אלף כי יש אצלו הרבה אנשים .
אתה עובד בכיף עם כוס קפה אומנם לא פשוט אבל זה ניראה לי הרבה יותר טוב מאשר ללמוד מקצוע .
עזבו כסףף... מבחינת נוחות .. ניראה לי לא רע בכלל לפתוח עסק ..
אני רוצה ללמוד הנדסאי מכטרוניקה שזה מכונות אלקטרוניקה ומחשבים שלוב של שלושתם
עכשיו אני אומר לעצמי למה ללמוד שנתיים כמו חמור ובסוף לקבל משכורת הרבה פחות משל טכנאי מחשבים..
וגם בטח עבודה קשה יותר ופחות נוחה .
יש גם תמחשבות שהעסק לא יצליח .. אבל אני מאמין בכול כולי שכן יצליח לי.. אבל יש תחשש
אז תמיד אמרתי בראש שלי אולי נלמד מקצוע ושבמקצוע עצמו יהיה אפשר ללפתוח עסק או לעבוד בחברה..
אבל אני לא מוצא מקצוע שאפשר לעבוד בו חוץ מי חנות מחשבים ..
עם אני לומד מכטרוניקה זה קשור ישרות גם למחשבים ואפשר בנוסף לעבוד באלקטרניקה בנוסף למחשבים לא ? זאת אומרת בחנות עצמה אפשר גם לתקן מחשבים וגם כול מיני מכשירים אלקטרוניםם ..
ואני יודע שגם עסק זה לא פשוט לפתוח אבל.. עם הזמן מתרגלים להכול ללא ??
מה אתם אומריםם ??
תודה רבה!
שכן שלי פתח עסק בערך בגיל 27 של מחשבים ליד הבית שלו ויש לו פה וזה
וואלה ממש מצליח כול היום יש אצלו אנשים ... אז אמרתי לעצמי בראש למה לי ללמוד עם אני יוכל לפתוח עסק (מחשבים )
עכשיו ההיתרון שבעסק זה שאתה מתחיל לעבוד בשעה 10 אתה יוכל לסגור תמקום מתיי שבא לך
אין לך מנהל על הראש חבר שלי אמר לי שהשכן הזה עושה בחודש איזה 40 אלף כי יש אצלו הרבה אנשים .
אתה עובד בכיף עם כוס קפה אומנם לא פשוט אבל זה ניראה לי הרבה יותר טוב מאשר ללמוד מקצוע .
עזבו כסףף... מבחינת נוחות .. ניראה לי לא רע בכלל לפתוח עסק ..
אני רוצה ללמוד הנדסאי מכטרוניקה שזה מכונות אלקטרוניקה ומחשבים שלוב של שלושתם
עכשיו אני אומר לעצמי למה ללמוד שנתיים כמו חמור ובסוף לקבל משכורת הרבה פחות משל טכנאי מחשבים..
וגם בטח עבודה קשה יותר ופחות נוחה .
יש גם תמחשבות שהעסק לא יצליח .. אבל אני מאמין בכול כולי שכן יצליח לי.. אבל יש תחשש
אז תמיד אמרתי בראש שלי אולי נלמד מקצוע ושבמקצוע עצמו יהיה אפשר ללפתוח עסק או לעבוד בחברה..
אבל אני לא מוצא מקצוע שאפשר לעבוד בו חוץ מי חנות מחשבים ..
עם אני לומד מכטרוניקה זה קשור ישרות גם למחשבים ואפשר בנוסף לעבוד באלקטרניקה בנוסף למחשבים לא ? זאת אומרת בחנות עצמה אפשר גם לתקן מחשבים וגם כול מיני מכשירים אלקטרוניםם ..
ואני יודע שגם עסק זה לא פשוט לפתוח אבל.. עם הזמן מתרגלים להכול ללא ??
מה אתם אומריםם ??
תודה רבה!