לי לא ברורה העסקה, זה או שעושים בשלמותה או שלא עושים, למה חטוף א' שווה יותר מחטוף ב'?
לא מקבלת את הטיעון של הומניטרי, כי דיי ברור שחטוף ב' שיישאר דינו גזר דין מוות.
מה גם שהעסקה הגרועה שעשו יכולה להיות עסקה בעבור כול החטופים.
לי לא ברורה העסקה, זה או שעושים בשלמותה או שלא עושים, למה חטוף א' שווה יותר מחטוף ב'?
לא מקבלת את הטיעון של הומניטרי, כי דיי ברור שחטוף ב' שיישאר דינו גזר דין מוות.
מה גם שהעסקה הגרועה שעשו יכולה להיות עסקה בעבור כול החטופים.
בעד, כי מה הברירה? כך לפחות יש סיכוי שישחררו אותם. כמובן שיש לשים את המחבלים המשוחררים ברשימת מבוקשים ולצוד אותם לאורך שנים, ע"פ צורך מבצעי. אין ארוחות חינם.
נגד, יש לישראל את היכולת לחסל את החמאס לגמרי, אז שיעשו את זה וישחררו את החטופים בכוח. העיסקה רק תאפשר לחמאס להתחזק, להשתלט שוב על רצועת עזה, ולחדש בעוצמה רבה יותר את הטרור. אני בעד המשך המלחמה עד חיסול אחרון אנשי החמאס ולא שנייה אחת קודם.
נגד, יש לישראל את היכולת לחסל את החמאס לגמרי, אז שיעשו את זה וישחררו את החטופים בכוח. העיסקה רק תאפשר לחמאס להתחזק, להשתלט שוב על רצועת עזה, ולחדש בעוצמה רבה יותר את הטרור. אני בעד המשך המלחמה עד חיסול אחרון אנשי החמאס ולא שנייה אחת קודם.
טוב, נתניהו וטראמפ חושבים אחרת- איש איש מסיבותיו. גם לחמאס זה טוב, הם מחזירים אנשים שלהם הביתה. גם הם אגב, צריכים לתת דין וחשבון לעם- איך הם הביאו אותם למצב אפוקליפטי וחסר תקווה (לא שקודם היה שם גן עדן), עם הטבח הברברי שביצעו בשטח ישראל.