עסקת הטיעון של קצב

האמת,

אף פעם לא חשבתי על זה.. נראה לי מגניב, אבל..לא יודעת. אני גם לא יודעת המון המון על פוליטיקה, זאת אומרת, אני מעודכנת אבל..אוך, קשה לי להתבטא היום. ><

I Me Mine

New member
אה, שטויות,

מעט מאוד אנשים נכנסים לנוער כשהם מבינים משהו בפוליטיקה. תראי אותי, כבר כמעט שנתיים בנוער ועדיין לא מבינה שום דבר בפוליטיקה

חח

לא לא , אני מבינה בפוליטיקה (לא הכל, כמובן:) רק לעיתים יש מושגים מאוד מעורפלים..אבל חפיף:] טוב לדעת שאני לא היחידה.

ל שכזו

New member
נסציונה ../images/Emo13.gif

אולי תצטרפי לסניף ת"א? אחד המגניבים, באמת!

ל שכזו

New member
כן ../images/Emo3.gif

וגם עוד שני נסציונים ו3 ראשהעיניקים. והרבה תלאביבים

זה נשמע ממש מגניב,

אני יודעת שאני טיפה בורה, אבל תוכלי לפרט את הפעילויות של הנוער? (חוץ מיציאה להפגנות..) יש התנדבויות או משהו כזה?..

ל שכזו

New member
יש מלאן דברים!

יש פעולות שבועיות (שזה בעיקר דיונים ממש מעניינים, לא בהכרח קשור למפה הפוליטית), יש את החלק האקטיביסטי של צמתים ודוכנים וכאלה (יש לנו פלאייר על הכיבוש ופלאיירים של "לא אולמרט, לא ביבי", ויהיה בקרוב פלאייר על רצח העם בדארפור שנחלק בתיבות דואר בלילות בצוותא
) וכמובן שגם הצטרפות להפגנות וארגון של כאלה, יש את החלק החינוכי שזה סמינרים והרצאות- בלילה בין חמישי לשישי הבאים יהיה סמינר בנושא תרבות שיהיה ממש מעניין! על תרבות מחאה, תרבות שוליים ומיינסטרים, אומנות כתרבות וכאלה. יהיו סדנאות נורא מגיבות וכיף, והרבה אוכל
פעילויות התנדבותיות כרגע אין, אבל אולי נארגן משהו
לא מזמן סיימנו מבצע איסוף בגדים לפליטי דארפור בארץ שהיה מאוד מוצלח.

ל שכזו

New member
יש מלאן דברים!

יש פעולות שבועיות (שזה בעיקר דיונים ממש מעניינים, לא בהכרח קשור למפה הפוליטית), יש את החלק האקטיביסטי של צמתים ודוכנים וכאלה (יש לנו פלאייר על הכיבוש ופלאיירים של "לא אולמרט, לא ביבי", ויהיה בקרוב פלאייר על רצח העם בדארפור שנחלק בתיבות דואר בלילות בצוותא
) וכמובן שגם הצטרפות להפגנות וארגון של כאלה, יש את החלק החינוכי שזה סמינרים והרצאות- בלילה בין חמישי לשישי הבאים יהיה סמינר בנושא תרבות שיהיה ממש מעניין! על תרבות מחאה, תרבות שוליים ומיינסטרים, אומנות כתרבות וכאלה. יהיו סדנאות נורא מגיבות וכיף, והרבה אוכל
פעילויות התנדבותיות כרגע אין, אבל אולי נארגן משהו
לא מזמן סיימנו מבצע איסוף בגדים לפליטי דארפור בארץ שהיה מאוד מוצלח.

אדיר ../images/Emo3.gif

זה נשמע ממש כיף ^^ אבל..רער. פעילות שבועית יכולה להיות טיפה בעייתית. אוקיי. אני יודעת שאני קרצייה, אבל יש לי עוד שתי שאלות: 1. טווח הגילאים הוא..? 2. יש לך מסנ'\אייסיקיו? יש כמה דברים קטנים שאני עוד צריכה להציק ולשאול..חוץ מזה שכיף לדבר ;]

למעלה