עסקנות פוליטית

yoseftal3

New member
עסקנות פוליטית

בקריה האקדמית אונו מקדמים הצעת חוק שתאפשר השלמת תואר ראשון ביומיים בשבוע. לא יכול להיות שמכללות סוג ז יקבעו את עתיד ההשכלה הגבוהה בישראל! בעוד האוניברסיטאות קורסות מחוסר תקציבים ומיטב המוחות בארץ בורחים כאילו שאנו מדינת עולם שלישי.. עסקנים פוליטיים סוגרים עסקאות עם מכללות קיקיוניות על תארים מזורזים ל"אוכלוסיות מיוחדות" בושה למדינה

ialstrn

New member
אם אתה כ"כ מקנא אז לך ותצטרף ל"מכללות סוג ז"

אגב לידיעתך קרית אונו ממש לא "מכללה סוג ז" ,הרבה אנשים הולכים לשם ממש לא בגלל ציונים ירודים או דרישות נמוכות. וההתנשאות הזו שלך היא חוצפה מדרגה ראשונה... תואר ביומיים בשבוע זה לא בשמיים ,אני לומדת 3 ימים בשבוע ואפשר בהחלט לצמצם את זה ליומיים ... מי שמוכן ללמוד מ 8 עד 8 יומיים בשבוע שילך על זה. גם בבר אילן אפשר לצאת עם תואר (בפסיכולוגיה לדוג') תוך יומיים בשבוע ... זה בלתי אפשרי רק במקצועות ראלים! ,זה פשוט עניין של כמה חורים יש לך במערכת וכמה קורסים כלליים מיותרים אתה לומד. אני מניחה שזה די מטומטם מצידי לענות לך - כי זה מסוג ההודעות הצומריות והחסרות רמה שלא דורשות תגובה בד"כ...

ומוסיפה

כנראה לא ברור לך הצורך של אנשים לעבוד או לגדל ילדים בנוסף לתואר הראשון שלהם. מה לעשות שלא כולם בני 22 שחיים על חשבון ההורים... לדעתי התואר הזה פותח פתח להרבה אנשים שרוצים להשכיל אך אין להם את האפשרות או כבר יש להם משפחה ועבודה, ולא רק זה אלא---- האם שמעת פעם על האוניברסיטה הפתחוה? שם זה בסדר שתעשה שני קוריסם בסמסטר ותקבל תואר בסוף??

התואיל בטובך להפנות אותי ללינק המתייחס לזה?

חיפשתי ולא מצאתי שום התייחסות לצעד שהקרייה האקדמית בקריית אונו מתכננת... אבל מה, מצאתי על הדרך באיזהשהוא אתר מתכון להכנת מוקפץ בסגנון סיני... דאנטה

למעלה