עסקית ב"מול ים"

Arfilit

New member
עסקית ב"מול ים"

בעקבות הישג מרשים (לפחות בעיני המעבידים שלי) שהשגתי בעבודה - הזמין אותי הבוס הישיר שלי לארוחת צהריים במול ים שבנמל תל-אביב. למרות שהובהר לי, מעל כל צל של ספק, שאני יכולה לבחור מה שאני רוצה בלי להתחשב במחיר - הלכתי על העסקית - שהיה בין מנותיה מבחר מרשים. למנה ראשונה, הזמנו - הן אני והן הבוס הישיר, מנה של ירקות פורטבלו, יער ושמפיניון, מוקפצות ברוטב עדין, על מצע בצק עלים, עם חופן סלט רוקט וסלק. מותק של מנה - טעימ להפליא ואסתטית אפילו יותר מזה. הייתי מוסיפה קצת מלח לסלט ומורידה קצת מהפטריות, אבל לא משהו משמעותי מדי - ומכל מקום - היה קיזוז הדדי בין שני החלקים. הסלט אגב, הוגש עם רוטב יוגורט עדין - במידה שלא הטביעה את הירק. חריג במחוזותינו. אגב - היתה בתפריט מנת קוקי-סאן-זק - שנשמעה אטרקטיבית להפליא, אבל אחרי שגיליתי שהיא כוללת רק שלושה "קוקים" - החלטתי לוותר והלכתי על הפטריות. למנה העיקרית, הזמנתי אני מנת שרימפס, על מצע עדשים, לפת ובייקון - שהיתה מבריקה בטעמיה. לא פחות. נקודת התורפה - גודל המנה - שכללה ששה שרימפונים בלבד. מחוצף בעיני למנה עיקרית. הישיר - הזמין את דג היום - שהיה פילה דג ים (מיובא! כך הובטח לנו) ברוטב שמנתי כלשהו, על מצע בטטה. שוב - הטעם (כך נמסר לי) מעולה, בעוד הגודל - כך צפיתי - מביש משהו. בשלב הקינוחים - הישיר שמר על דיאטה, ואילו אני הזמנתי עוגת שוקולד דלת קמח ועשירת טעמים, שהוגשה בבריכה קטנטנה של חלב מוקצף ומעליה כדור גלידה ונילאי משובח. הכל היה טעים טעים טעים. באמת! אבל הכמות - מקוממת. מצד שני - לא נשארנו רעבים - אבל לא התפוצצנו - כך שאפשר היה להמשיך לעבוד בעליזות (יחסית) לאחר מכן. המחיר - שערוריה לאור גודל המנות - 120 ש"ח לעסקית ללא קינוח, 140 ש"ח לעסקית כולל קינוח. אם מישהו משלם עליכם - לכו על זה!

גידי42

New member
מול ים - אחלה מקום לסגור עיסקה!

נבחרה פעמים רבות ע"י ה"גומיו" כמסעדה הטובה בארץ. מחרובסקי, בעל המסעדה גם נחשב לגדול יבואני פרות הים והרצים בארץ. סעדתי שם עוד בימים שהיו מדמינים את המולים בפקס מנורבגיה והם היו מגיעים ב-DHL ישר למטבח. הרבה זמן לא יצא לי להיות שם בין היתר גם בגלל ריבוי המסעדות מהז'נר. ויקירתי, אם יורשה לי בתור "ישיר" בעצמי, ומבין גדול ב"עיסקיות, עיסקית במול ים האם עיסקית היא? כאילו, אם בפעם הבאה הישיר יזמין אותך לחגוג ב ארטישוק נניח,בערב נניח, אני במקומך הייתי מתחיל לחשוב... ולא, חלילה וחס שאני נגד... נהפוך הוא!

גידי42

New member
ונוצ'קה , יש לי בעיה בזין..

בהזדמנות אני אראה לך. זה קשור במקלדת.

Arfilit

New member
לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך

אך שמא נדמה לי שאתה חושד בישיר בפעילות שנהוג לראותה כבלתי ראויה ושאינה קשורה בשום צורה ודרך לענייני עסקים? אם חלילה כך הוא הדבר (מה שאינני בטוחה) - חוששני כי אתה חושד בכשרים - שאין כשר, הגון, טוב לב, נעים הליכות ומכבד את זולתו - אישה כגבר - כישיר שלי... במקרה דנא באמת דובר באמירת תודה על הישג מקצועי.

Arfilit

New member
ולשם חידוד

ודיוק - אם יזמין אותי בערב - ההזמנה תהיה, ללא כל ספק, זוגית - לגבר ולי, ובלא נוכחות הישיר או מי מטעמו (אבל בשביל זה אני כנראה צריכה להתאמץ עוד יותר).

גידי42

New member
טוב, כנראה יש לי מה לילמוד....

איך לצ'פר את העובדים שלי. בכל מקרה אמרתי שאין לי שום בעיה עם זה. זה נכתב בהומור ותו לא. אז תמשיכי להצטיין ולזכות בהרבה הערכה מהישיר הראשון!

B r u l e

New member
היי גידי

התאפקתי לא לשאול, אבל במה אתה עובד? מי אלו האנשים שאתה פוגש כל הזמן? אתה יכול לענות בפרטי. נ.ב. אני דיסקרטי.

B r u l e

New member
מול-ים - מול-הכאב

אחחחח... כמה שאני אוהב פירות ים, אבל כמה שהם עושים לי רע (ובלי תיאורים פלסטיים, המבין יבין). ומזלי שיצא לי לתאום הרבה פירום ים בחיי לפני שהבנתי שהם עושים לי את מה שעושים. בן זוגי היה לא מזמן במול ים עם אמא שלו, ניסיתי לשכנע אותו שיצטרף לפורום ויכתוב ביקורת, אך הוא ומחשב לא החברים הכי טובים. מה שכן הוא יושב ומקשיב שם וקורא את ההודעות שלכם! אני יודע שהוא נהנה כמו שכמעט לא נהנה מעולם (אני חושב שאם הייתי מחליף את אמא שלו אז זה היה בכלל מושלם). החשבון היה 750 שקלים לשניים, אבל שווה כל גרוש. כנראה אחת המסעדות הטובות בארץ, אם לא הטובה, אך לי לא יצא לבקר בה בזמן הקרוב. חבל לגמור ארוחה ב*** *****.

Amoureuse

New member
רק המחשבה על ארוחה זוגית עם הבוס

מוציאה לי מייד את כל התיאבון, אפילו למול ים... אשרי האדם שהישיר שלו מהווה גם שותף נחמד לארוחה

למעלה