עסקית בשגב - יש ויש

עסקית בשגב - יש ויש

אתמול החלטנו לצאת לדייט רומנטי בעסקית צהריים מאוחרת, והפור הספונטני נפל על שגב, שמציע עסקית של ראשונה + עיקרית (או עיקרית + קינוח) ב-89 ש"ח. הגענו ב-1500 וקצת, ולזכותם יאמר שאמרו שייקח כמה דקות ואכן תוך כמה דקות התפנה ונוקה שולחן. בזמן שהמתנו קיבלנו טעימת קוקטייל חמוד של מנגו וליים ע"ח הבית (אני חושבת שכולם מקבלים). הפוקצ'ה - טעימה מאוד, כמו בייגל מאורך עם זעתר וקצח, שמוגש בתוספת חמאה ושמן זית (שבה נכתבה בחומץ בלסמי האות S, כנראה בגלל סופרמן...). הגבר חיסל, בעוד שאני בתבונה רבה נשנשתי בקטנה. לראשונות- הוא לקח סביצ'ה סלמון בליים ואבוקדו, שהייתה מצוינת, ואני לקחתי רביולי גבינת עזים שהיה אלוהי - הפסטה הייתה דקיקה, הרוטב היה עשיר ומיוחד והיינו מרוצים מהחיים עד מאוד. בעיקריות - הוא לקח מוסקה, שהייתה סתמית למדי, אני לקחתי פילה בורי ברוטב מתקתק, שהוגש עם פירה ברוטב טריאקי. הדג היה טעים, אבל לתחושתי קצת שרוף בקצוות, והרוטב לא הורגש כמעט, הפירה היה סטנדרטי. ליד קיבלנו, ע"ח הבית, סלט נבטים חריף עם צנונית וקולורבי, ברוטב איולי וצ'ילי, שהיה מדהים - חריף מאוד (וחבל שלא הוזהרנו מראש) אבל טעים בטירוף. מבחן המים - בנדיבות רבה, עם לואיזה ולימונית. שירות - אדיב, חייכני ונעים. לסיכום - מנות ראשונות מדהימות, עיקריות סתמיות וחבל (אבל אולי לא בחרנו טוב).

ננה f

New member
ביקורת טובה -:)

לא אהבתי את המי לואיזה לימונית. הפלגרינו שחליל כפה עלי היו מצויינים . סתם. סלט נבטים היה נהדר ואני חריפובית ידועה, לא הזיז לי. אז אולי יש חוסר אחידות בחריפות... על המוסקה כבר הזהרתי פה...-:) אנחנו החזרנו כאמור. אבל דג שרוף בקצוות זו לא בחירה לא טובה כי אם לא. ואף על פי כן, שגב זו אופציה מאוד ראויה באיזור ובכלל.

Merav B R

New member
חבל, בהרבה מסעדות העיקריות פחות

"בעלות מעוף" מהראשונות, אבל נראה שגם הגיע הזמן שאני אבקר שם....

Siren

New member
הינה 2 עיקריות מומלצות בשגב

פילה יען על ריזוטו ומנת שרימפס בקארי. אחרי ראשונה מאכזבת (חציל) התענגנו על כל ביס ונגבנו את הרוטב של השרימפס עם הלחם

יווווווווווווווווווווו, בול !

אלה 2 המנות שהאיש שלי ואני הזמנו. והיה מעולה מעולה. כבר כתבתי על כך

למעלה