עסקית בפאנץ' ליין

כוכה

New member
עסקית בפאנץ' ליין

כבר כמה פעמים הלכנו מהעבודה לעסקית של פאנץ'ליין (רח' הארבעה) - 36 ש"ח - 3 מנות והיה סביר, טעים, נחמד וזול. והנה אתמול - איזו נפילה לא נורמלית!!!! למנה הראשונה היה מרק אפונה או סלט ירוק. המרק היה בלי טעם בכלל (אפילו לא אבקת מרק תעשייתית), מים דלוחים ואפונים מקופסה. הסלט - שמן זית בכמות גירוז ובלי טעם לרוטב. עלים מסמורטטים שוחים בשמן. למנה העיקרית הזמנתי סלמוןן בגריל - היה לא רע. תפ"א קטנים אפויים - איכשהוא וגזר - עם רוטב תפוזים - משהו שנלקח משקית סנפרוסט - נטבל במים חמים ואפילו היה קשה וללא טעם. האחרים קיבלו כרוב גמדי מר, והשכנים טענו שחיכו 30 דקות לתירס.... המנה האחרונה -עוגת שוקולד חמה - הייתה אחל'ה והאחרים -קטני האמונה כבר לא הזמינו אלא הסתפקו בתה או קפה - מה שבטוח. בעל הבית לא היה והמנהלת רצה מממורמר אחד למישנהו וספגה קיטונות. ניסתה לפצות בעוד קפה והבטחות - לא יודעת אם נחזור... ואתם??? הייתם חוזרים???

גידי42

New member
אם את כבר בסביבה...

אז תרשי לי להמליץ לך על מינד דה גאפ MIND THE GAP פאב בסיגנון אנגלי עם עיסקיות מצוינות אן טפאו טפאס בר ליד אונמי עם עיסקית שווה ביותר המבוססת על טאפס בר חופשי ומנה עיקרי לבחירה במחירים הנעים בין 50 ל 80 ש"ח. הפאנץ' ליין אף פעם לא התיימרה אפילו להיות מסעדה. המלצרים שרים, האוכל חרה, החשבון בשמיים ועוד צריך לסבול מסיבת רווקות של איזה 20 בתולות צווחניות במקרה הטוב, יום הולדת 24 כזה כאילו במקרה הרע או איזה אירועה של העובד המצטיין של סניף ויצו הקרוב במקרה הקסטרופלי באמת.

Giggle Loop

New member
אם בדר"כ את מרוצה

אז שווה לתת עוד סיכוי, כי יכול להיות שזו מעידה חד פעמית. לא שיש הצדקה, אבל קורה גם למסעדות הרבה יותר שוות. אני מסכימה עם גידי שהפאנץ ליין היא לא המקום המועדף עליי לאוכל (או מסיבת רווקות ...), אבל אם את בדר"כ מרוצה ואוהבת - אזי (בפעם המיליון) "על טעם וריח אין מה להתווכח".

פינליש

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif וואי הרגת אותי גידי

"בתולות במסיברת רווקות"? תגיד לי מה אנחנו בקנדהאר ?? טורה בורה ?? אולי באוזן. ואני לא חגגתי שם יום הולדת 24 אלא 21 אם אני לא טועה
וואי כמה צחקתי מההודעה שלך.

גידי42

New member
פינליש אהובתי.....המקסימה בנשים

האם את מנסה לרמוז ככה בין השורות ורק למיטיבי הבנה, שכשחגגת יום הולדת 21 ועוד בטרם היית נשואה כדת וכדין, כבת ישראל צנועה, חסודה הממלאת תרי"ג מצוות, לא היית בתולה? שומו שמיים ותצילנה 2 האוזניים!!!

למעלה