עסקית בערב?

זואית

New member
עסקית בערב?

שלום חברי פורום יקרים, אני מנסה למצוא מסעדה טובה באיזור תל אביב, שיש בה עסקית או תפריט קבוע במחיר סביר גם בערבים. ניסיתי לחפש קצת פה בפורום, ועד כמה שראיתי הוזכרו רק עסקיות לצהריים... יש המלצות?

באיזה סגנון?

כתבת מסעדה טובה האם היא צריכה להיות גם רומנטית ? והאם משנה סיני, איטלקי או אחר?

גידי42

New member
עד כמה שאני יודע

עיסקיות בערב יש בארטישוק, מיקה, תהל , ב-206 דגים יש תפריט FIX שכולל ראשונה עיקרית וקינוח במחיר מיוחד. במנטי ריי ניתן לצמצם בטאפס לקבל במחיר דיי זול אחלה דגים. ויש עוד . עדיף להתקשר ולברר.

Amoureuse

New member
כמעט בכל מסעדות הדגים

שעובדות לפי סלטים חופשי ומשלמים לפי המנה העיקרית.

omer_sik

New member
2 המלצות

תמרה- רח החשמונאים בתל אביב מול השוק הסיטונאי - יש עיסקית כל שעות היום, אוכל טוב מאוד. מיקה - רח מונטיפיורי - עיסקית של 69 ש"ח למנה ראשונה ועיקרית.

זואית

New member
תודה על ההמלצות ועוד פרטים

הארוחה המתוכננת אינה רומנטית - הפסדתי בהתערבות לחברה, ואני חייבת לה ארוחה... הארוחה צריכה להיות במקום "שווה", שזה עניין של טעם, כמובן, אבל מסעדות דגים נראות לי לא עומדות בתנאים (אבל כן, לדוגמא, רפאל, מרגי, אונמי, יועזר ושיראז, רק שבכל המקומות הללו אין עסקיות בערב למיטב ידיעתי). אני אנסה בארטישוק. תודה לכל ההממליצים, ואשמח לקבל עוד!

גידי42

New member
מענין על מה התערבתם!

והמסקנה? תמיד עדיף להרוויח בהתערבויות!

זואית

New member
האמת? התערבנו על...

שיהיה משהו
ביני לבין מישהו תוך חודש (אני אמרתי שבחיים לא). החודש עבר, החברה ניצחה, ולי יש חבר, כך שגם אני לא ממש הפסדתי, ועכשיו הגיע זמן התשלום, שמקרה הזה מתבצע בשמחה רבה.

גידי42

New member
איך ניחשתי

ש-2 בנות מתערבות ועוד מוכנות להפסיד ברצון ובאהבה מעורב כאן גבר. אין לא יעזור כלום! בכל אופן תהנו מהארוחה ומזל טוב ואריכות ימים עם החבר

Giggle Loop

New member
אפשר להתערב איתך גם ?

לפי המצב הכספי שלי בזמן האחרון, נראה לי שהדרך היחידה שתצא לי לאכול במסעדה שווה היא להתערב עם מישהו ... זכור לי שגם LEAR22 לא מזמן זכה בהתערבות. מישהו רוצה להתערב איתי על משהו ? אבל
שיהיה משהו שאני בטוח אנצח, טוב ?

גידי42

New member
בבקשה, בואי נתערב על ארוחת גורמה

בואי נתערב שאת הדייט שלנו לא נגמור במיטה. כל מה שאת צריכה זה לנקוט בדיעה ההפוכה להוכיח לי שאני טועה והופסה, זכית בהתערבות! כה פשוט ואלמנטרי!

Giggle Loop

New member
במחשבה נוספת

מסתבר שאני לא כ"כ עניה ... כנראה שאני מאלה שיצטרכו לשלם על הארוחות שלהם כדבר המשורר "אין ארוחות חינם"
.

גידי42

New member
מה עד כדי כך זה לא אטרקטיבי

וחוץ מזה ה-"אין ארוחות חינם" זה משפט יפה , לפעמים מתאים אבל לא תמיד נכון. בכל מקרה לא התכוונתי לרמז על כוונות מסוימות או לנצל אי "עוניך" זה סתם בגדר הלצה. ואגב : אני מת על התערבויות ותמיד זוכה בהם! פשוט על מה שאני לא בטוח ב-100% אני לא מתערב. מה היה קורה אם בטעות היית מסכימה? היתתי מפסיד! ואת זה אני לא מוכן לשאת!

Amoureuse

New member
ארטישוק - עסקיות בערב?

לא שמעתי שיש ולא ראיתי באתר שלהם. ספרי אם מצאת. בתהל יש את הדיל של 89 ש"ח - הייתי לפני כמה חודשים והיה יופי.

זואית

New member
אכן, אין בארטישוק עסקיות בערב

דיברתי איתם הרגע, יש רק בצהריים. נראה לי שאני אלך על תמרה.

פינליש

New member
תמרה זאת אחלה מסעדה.

אני מתערבת איתך שתהני. ואז תקחי אותי לארטישוק

לכוכי מרדכי יש מסעדה חדשה

ברמת החייל, ראול ולנברג 2 שמעתי שיש עיסקיות גם בערב 98 ש"ח ושהמקום מאד מושקע ויפה וחובה לראות את השרותים

למעלה