עסקית במזללה?

marllasinger

New member
עסקית במזללה?

רגע לפני הלידה הצפויה, החלטנו לעשות יום כיף אני והאיש כשחלק מהתענוג הוא עסקית במזללה. ניסיתי למצוא בחיפוש בפורום המלצות מהתקופה האחרונה ולא הצלחתי.
האם עדיין שווה? האם יש המלצות למנות מסוימות? קינוחים?

על הקובנה שמעתי המון אבל בתפריט העיסקית באתר המזללה לא ראיתי שיש אותה לצהריים...

אשמח לכל תובנה והמלצה

תודה!

Gargeran

New member
הייתי בתחילת החודש

אין את הקובנה בצהריים.
בסך הכל העסקית שווה והמחיר שלה תלוי במנה העיקרית שאת מזמינה, כך שזה לא בהכרח ייצא זול.

מבין הראשונות, אני פחות ממליץ על מנת הסלט עם הבשר הנא. את המנה עם הלבנה וגרגירי החומוס והירקות אהבתי מאוד. (גם ה"אגרול" שלהם טעים)
לעיקרית לקחתי את ה"קרואסון בולנג'רי" - שבו מוח עגל, מנה שנשמעה לי מעניינת, אבל לגמריי לא הייתי מזמין שוב, היא לא הייתה רעה, היא פשוט הייתה מיותרת למדיי.

bruno01

New member
באמת?

זו אחת המנות הכי טעימות שיצא לי לאכול, ואני לפעמים רוצה לחזור למזללה רק כדי לאכול אותה.

Gargeran

New member
וואלה?

היא סיקרנה אותי בגלל השילוב של חומרי הגלם, אבל בפועל זה היה כמו לאכול קרואסון (מצויין כשלעצמו) עם מילוי עגבניות פיקנטי.

bruno01

New member
מעניין אם היא היתה שונה באותו יום

או שיש לנו טעם ממש שונה לגביה

בעיניי יש בה שילוב טעמים ומרקמים ממש מושלם.

Gargeran

New member
אולי אתן לה ניסיון נוסף

הבחינה האידאלית תהיה ללכת לשם ביחד :)

Cafe Latte

New member
כן, לא ללכת!

2 חברות טובות שלי, שעל טעמן אני נוטה מאוד לסמוך, היו לאחרונה, ואמרו שלא היה טוב. אחת אמרה שהיה ממש לא טוב, השניה אמרה שהיא סביר.

bruno01

New member
הרבה מהמנות בתפריט הנוכחי לא אכלתי,

אבל אני מת על הטרטר הפלשתיני, והפפרדלה היא מנה צמחונית מעולה בעיניי.

את כל שאר המנות, לפי מה שראיתי עכשיו בתפריט, לא טעמתי.

מנה מדהימה שחלקתי עם חברים באחד הביקורים שם והצטערתי על כך שלא זכיתי לאכול יותר ממנה.

עסקית נחמדה

ובעיקר - נכון ללפני חודש היא גם הייתה קיימת בשבת, שזה נקודת זכות ענקית.

אופציה מצוינת לשבת בצהריים לדעתי.

למעלה