עסקית ביפו תל אביב

גסטרו

New member
עסקית ביפו תל אביב

סוף סוף הצלחתי להגיע מוקדם למתחם , לפני פרוץ יום עבודה ולאכול ביפו תל אביב
בעיסקית מקבלים מנה ראשונה במחיר העיקרית וגם כוס שתיה קלה (לימונדה , אשכוליות ) , בתפריט כתוב סלסלת לחם 10 שח פוקאצה 14

בהמלצת המלצרית הזמנתי לראשונה סביצה לוקוס - מנה קיצית מרעננת של פרוסות דג (שלא הלך לאיבוד עם התוספות ) בשרני , גפרורי צנונית עשבים ירוקים קצוצים על מצע לבנה כמדומני

להפתעתי קבלתי OTH פוקאצ'ה לוהטת ועליה עגבניות שרי צלויות- נראתה מעולה אבל משהוא בטעם היה חסר. רחוקה מזו של רפאל מרחק רב , אכלתמ רבע בערך

עיקרית - קבב דג על תבשיל עגבניות וחצילים- עם פרוסה עבה של חלה טריה מעט מתקתקה- גן עדן, המנה- כמה פשוטה ככה טעימה , העגבניות היו קלופות (!) גם טחינה היתה בצלחת והקבב עסיסי

המסעדה היתה בתפוסה של רבע או פחות. בדרכי הביתה (הידד, הסתיים יום עבדוה) בשעה שבע בערך דוקא היו שולחנות תפוסים.

השרות היה מצוין, נגשו לברר האם הכל בסדר (לא, הלימונדה מתוקה מדי- הוסיפו מים ) , האם ארצה תוספת חלה . ובכלל נתנו הרגשה נעימה

המחיר 110 שח לזו התווספו 20 שח טיפ. שווה ? הייתי שמחה לו היו משקיעים פחות בעיצוב של המסעדה (שטיח ענק על חצי קיר , כמה עלה ואיך מנקים אותו) ונשארים עם האוכל החיים כהני- פשטות טעימה ויותר זולה.
ובכל זאת מקווה שאצליח לאכול גם לפני יום העבודה הבא במתחם.

החתולית

New member
איכשהו אף פעם לא הגעתי לשם

אולי כי הדיווחים לא הלהיבו אותי, אולי בגלל המיקום. הארוחה שאת מתארת נשמעת מצויינת, ומאד חיים כהנית :)

גסטרו

New member
השטיח ולא רק העלה את מחיר הארוחה מעבר לעלות

חומרי הגלם שהיו כמות דג לא גדולה והרבה ירקות
אני מניחה שעיצוב פשוט יותר עם השם של חיים כהן היה מביא לא פחות סועדים ואולי יותר, בצפרה הסמוכה , בצהרים, מלא הרבה הרבה יותר .

גסטרו

New member
ביפו תל אביב יש לא פחות עץ ...שפע תריסים

השטיח רק היה משל. השקעה עצומה בעיצוב.
ובצפרה את יכולה לאכול עיסקית גם ב70 שח ...

אז כנראה זו הסיבה שמלא, העסקית ב-70 .

אגב מה נגמר עם התלונה שהם מגישים חזיר במקום בשר?

אני מאוד נהנתי בביקור שלי שם

וגם אני זוכר את השירות כמפנק ומתעניין. מעניין אותי דווקא מה היתה כמות דג הלוקוס בסביצ'ה, דוגמית או כמות מורגשת? וגם אם את זוכרת מאיזה דג היה הקבב?....שכן התשובות על שאלות אילו יגידו אם שווה לשלם 110 ש"ח על הארוחה הזו או לא.
תודה על הדווח.

גסטרו

New member
הקבב היה שילוב של שני דגים- לא זוכר אילו

3 קציצות שטוחות בקוטר 5 סמ לערך
כמות הלוקוס- היו נתחים של 1*1.5 סמ , המרקם והטעם הורגש למרות שפע הירק סביב

googaf16

New member
לרגע היה לי בראש שנסגרה

ואז לאחר פענוח תהליכים קוגניטיביים הבנתי שאני מתבלבלת בינה לבין יבנה מונטיפיורי.
כיף לשמוע שנהנית! אבל איפה הקינוח?

גסטרו

New member
תכננתי לעצור לקינוח בסוף יום עבודה אבל

טרמפיסט רעב חיכה לי ...

bruno01

New member
אני חושב שזה הדיווח הראשון שגורם לי

לרצות לאכול שם. נשמע משתלם (יחסית למחירי הערב לפחות) וגם די טעים.

תודה!

למעלה