עסקים עם אלוהים

yatusha

New member
עסקים עם אלוהים

אתם עדיין עושים עסקים עם אלוהים? כשהייתי קטנה הייתי עושה איתו הסכמים קטנים (להיות ילדה טובה בתמורה לזה שהמורה תלד) ואם זה לא היה הולך הייתי נכנסת איתו למשא ומתן כל כך מסובך שועידת אנאפוליס הייתה קטנה לידי, הייתי מציעה לו שטחים תמורת שלום (להתפלל כל יום בעד שמבחן יתבטל) ולפעמים גם הייתי שוברת את כל הכלים כדי לשבור אותו- לעשות טרור (שעתיים וחמישים בין בשר לחלב!) כשהייתי בצבא הרגשתי שהוא חייב לי משהו אז לא הייתי מציעה משהו בתמורה,היה מובן לי שכל אחד מאיתנו עושה את החלק שלו, אני מתפללת באדיקות ומפיצה את תורתו והוא בתמורה שומר על החיילים שלי בחיים וכשאני חולה הוא דואג לי לחום בשביל גימלים. היום אחרי שנפרדנו סופית (לפעמים אני תוהה אם זאת רק הפסקה) אני בודקת אלוהים אחרים, מתנסה בעבודת אלילים, עובדת לאלוהי הכסף והזהב ובקיץ פגשתי את אלוהים שבאבן. בלי מכשפות וכדורי בדולח, חברה שלי מכירה לי שיטה של שאילת שאלות בשיטה מסויימת ועד עכשיו להפתעתי הכל היה נכון אבל אני לא חוזרת לשאול שאלות נוספות, אולי אותו דם יהודי שגורם לי לענות על שאלה גורם לי להעדיף באיזשהו מקום את אותה ישות של גבר קטן עם זקן לבן שמתמקח איתי בקשר ל5 דק' בכתה ה' שהמורה תתעכב בחדר מורים (עוד כוס תה?) ולי לא יהיה עוד וי בעמודת איחורים.

evc

New member
עושה עסקים עם המצפון

אם אני פוגע במישהו,אני משתדל להיטיב עם מישהו אחר.

yatusha

New member
אתה תמיד עושה עסקים../images/Emo6.gif

אולי באמת הגיע הזמן שאני משהו טוב;)

עסקים קטנים ובנוניים

ואף פחות מזה, ככה זה עם אלוהים. לאחר מספר נסיונות שכשלו בעיקר עקב קשיי תמסורת (לחרדים בבית כידוע אין אינטרנט
) ואכזבות חוזרות ונישנות מ"כל יכול" נאלצתי לוותר ולמצוא ספקים אחרים "גשמיים" ומציאותיים יותר שאת היותם אין צורך להוכיח באמונות ובתאוריות מפוקפקות. נכון להיום- אני מבסוט:]

Epignosis

New member
אם בעסקאות שמיימיות עסקינן:

מספרים על איש עסקים ניו-יורקי שנקבעה עמו פגישה חשובה על מנכל חברה במנהטן שהיתה אמורה להניב לו רווחים עצומים. אותו מנכל היה אדם עסוק מאד עם לוח זמנים קפדני. כדי לוודא לא לאחר לפגישה שנקבעה לו בתשע בבוקר יצא אותו איש עסקים מביתו בשעה שבע, והחל בנסיעה האיטית בפקקי הבוקר. כשהוא הגיע לקרבת הבניין השעה היתה כבר 8:30 ולמצוא חנייה, זה לא פשוט בכלל. אחרי שהקיף את הבניין סיבוב או שניים, הוא פנה לאלוהים ואמר לו "אם אתה מוצא לי חנייה בזמן אני נותן לך לצדקה 15% מהרווח של העיסקה" עשה עוד סיבוב ועדיין לא מצא חנייה. השעה 8:45, הוא פונה שוב, אני ייתן לך 25% העיקר תמצא לי חנייה טובה. ושוב, אין כלום. אחרי עוד כמה סיבובים, השעה כבר 8:50, הוא פונה בייאושו בפעם האחרונה, אלוהים, אני רואה שאתה מנהל משא ומתן קשוח מאד, אוקיי, קח 50% אבל תמצא לי חנייה כבר!!. הוא רק מסיים את המשפט בדיוק יוצא אדם מהחניה ממש לי דלת הכניסה. האיש ממהר לתפוס את החנני ופונה לאלוהים - עזוב, לא צריך, כבר הסתדרתי לבד...

0Phobia

New member
נורא מוכר לי.

נכון שאני לא מאמינה באלוהים ואף פעם לא האמנתי, אבל היו לי הרבה דברים כאלה. אם אני אעשה משהו מעיק ומיותר לא יקרה משהו רע. זה די מזכיר לי איזשהו דפוס כפייתי, למען האמת.

אהבתי את הכתיבה

אני עד היום עושה איתו עסקים ונהנה. בנתיים לא התאכזבתי

בעסקים שלי עם אלהים אין בעיה כזו

כיוון שמלכתחילה אני רק מקבל. אלהים אינו צריך ממני מאום.

למעלה