עסקים משפחתיים

חדוה26

New member
עסקים משפחתיים

בס"ד

שלום לכם,

שמי חדוה ואני יועצת לעסקים משפחתיים שמשלבת ביעוץ גם את הפן הפיננסי אך גם את הארגוני - משפחתי.
זה התחום שאני רוצה לעבוד ולהתמקצע בו.

יש לי אתר אינטרנט שבניתי בעצמי www.fbusiness-consulting.co.il ואני מפרסמת מאמרים בתחום בכל מיני מקומות (גם בעיתונות הכלכלית אבל גם באתרי מאמרים רגילים).

הייתי במעגל עסקי ועזבתי אחרי שנה וכעת אני מפרסמת את עצמי דרך הרצאות אלא שזה לא כזה פשוט
מהסיבה - שקשה להביא אנשים להרצאות (וזה לא משהו אישי שמאפיין רק אותי...) גם אם זה תחת איגודים ולא באופן עצמאי במתנסים.

הייתי שמחה לשמוע מכם כיצד להמשיך ולגדול כי אני מתכוונת להישאר בתחום שכל כך מרתק אותי
ואני מוצאת בו עניין מדי יום ביומו.

כל רעיון יתקבל בברכה ואשמח גם לענות על שאלותיכם...

תודה ושבוע טוב

חדוה26

New member
עוד שאלה והפעם על טלויזיה

רציתי גם לשאול, האם הופעה בטלויזיה מתוך מטרה לספר על התרומה שלי לעסקים, האם זה כרוך בהכרח בעלות?

הי חדוה ,את מתכוונת אולי ליחסי ציבור, או תוכן

שיווקי , מושג שנוי במחלוקת לאן הוא שייך, אני אישית חושב שמדובר בפרסום לכל דבר , הבעיה היא שהצופים לא יודעים זאת...
בד"כ מדובר בעבודת יחצנות, או תוכן שיווקי כאמור בתוכניות מסויימות בלבד, במקרים חריגים יתכן שיפנו אליך מהמדיה, די נדיר כך שמדובר ביחס"צ הכי סביר.

את מודעת לזה שיש ועידה בנושא?

די סי פייננס מארגנים פעם או פעמיים בשנה (נדמה לי ששמו פאמילי אופיס) . שווה לנסות להרצות שם/ללכת לעשות מינגלינג.. בהצלחה

איך הגעת ללקוחותיך עד היום? מניסיונך מה היה

הכי אפקטיבי עד היום להביא אליך לקוחות? האם יש לך בידול (USP) , מול מתחרייך?
בשורה אחת לפני שתפרטי, ניתן להגיע באמצעות שימוש במדיה בפרסום ויחס"צ, ובמקביל שת"פ עם ארגונים ונטוורקינג.

חדוה26

New member
תשובה למוטי

בס"ד

הלקוחות הגיעו גם דרך נטוורקינג וגם דרך אתר (מאמרים)

הבידול הוא שהייעוץ מיועד לעסקים קטנים בינוניים והוא גם כלכלי וגם ארגוני (תוך דגש על מורכבות של עבודה משותפת של משפחה בעבודה). בדרך כלל הדגש בייעוץ הוא רק בתחום אחד אבל אני מביאה את שניהם.

מה הכוונה שלך לשת"פ עם ארגונים - הכוונה לאיגודים מקצועיים?

דבר נוסף, לגבי המדיה - האם תוכל לפרט כי חשבתי על זה אך לא ברור לי כיצד מתחילים

כל ארגון לגיטימי לשת"פ, ויש המון בכל עיר...

אם זה איגוד לשכות המסחר, ארגוני עצמאים, עסקים מאוגדים בתחום מסויים, ארגוני נשים, ארגוני סיוע לציבור וכו'.
לגבי מדיה, יש קשר ישיר בין התקציב העומד לרשותך, לבין ההחלטה באיזו מדיה לפעול.
בעיקרון עסק קטן או דל תקציב, ילך בד"כ למדיה מקומית,דיוור ישיר (באישור), אינטרנט- גוגל, רדיו אזורי וכיו"ב.

חדוה26

New member
רדיו אזורי

מוטי, הבנתי.

אני אבדוק השתתפות ברדיו אזורי.

המשך יום טוב

תחברי לגדולים

אני יכול להמליץ לך לחבור לאחד הגופים הגדולים שעושים את אותו הדבר, רק עם תאגידי ענק.
הם ישמחו להעביר לטיפולך תיקים "קטנים" שפחות מעניינים אותם (בתמורה שאת תעשי את ההפך).

אני יכול להמליץ לך מהכרות אישית על ניצן וייסמן מ-BDO זיו האפט, הוא ממוקם בסניף בחיפה. נסי לדבר איתו אולי זה יעניין אותו (הוא מאוד חזק בתחום).

בהצלחה

יעל257

New member
תשובה

אומנם באיחור רב! אבל תודה רבה
דיברתי בעבר עם ניצן וויסמן מ BDO בהקשר אחר אבל אנסה ליצור שת"פ, רעיון לא רע בכלל
המון תודה

למעלה