עסקים בהודו

בילי71

New member
עסקים בהודו

אני עצמאי ואני מתכנן לפתוח עסק פרטי - חנות בגדים שמשלבת בגדים מכל מיני תרבויות. אני צריך לטוס בשבוע הבא להודו להפגש עם איש הקשר שמספק ל את הסחורה וגם לראות אותה בעיניים. אני מחפש טיסה "יעילה" (פונקציה של זמן וכסף) מישראל להודו

יעילות

אם יעיולות אתהה מחפש אז בתקופה הזאת נראה ליי שאל על הכי יעילה בגלל שהמחירים של הטיסות נוכם עכשיו ויש המון מבצעים לכל היעדים במזרח וגם אל-על טסה בלי קונקשן ככה שזה בטוח יותר מהיר בכל טיסה אחרת עם קונקש ואין את החשש של הפסד הטיסה והתקעות במקום זר

ixglobal1

New member
למה לשלם על טיסה ובסוף הספק לא מתאים..

שלום, אנו חברה ישראלית שנמצאת פיזית בהודו ועוסקים ביצור וביצוא של טכסטיל בהודו. מנסיון שיש לנו פה לא כדי להתמקד בספק אחד ואפילו לא בעשרה כאשר מתחילים כי ישנם המון ספקים "אמיתיים לכאורה" אך הם "מקושרים" למפעלים ולכן המחירים והיכולת לא אמיתית הם יודעים להסבות זאת מאוד מאוד טוב ואנו שהיינו פה חודשיים שכללו עשרות פגישות נפלנו ברשת. לכן אני מציא לך ליצור עימנו קשר ולראות אם אפשר לעזור לך ותת לך פיתרון מהיר ומקצועי בכל נושא הטכסטייל ההודי ולחסוך לך את הטירחה והכסף. הפרטים שלנו הם: [email protected] Shai Azran 91-9900141365 skype: IX-GLOBAL http://www.ix-global.com

למעלה