ענת

ענת

לפני שאת תוקפת ומביאה ציטוטים אלו ואחרים היה טוב באם היית עושה עבודת שטח יותר יסודית. 1.הכתבה של אחד החברים כאן. 2.לפני מספר שנים הדיחו רופא מחוזי ממרפאה מחוזית ת"א באותו ענין. 3.יושב ראשון ארגון נכה צ ה ל משתכר כ-85000 שח ברוט לחודש הרני בעצמי נכה צהל מ-30.09.1972 ונפצעתי קשה מאוד השתקמתי בכוחות עצמי כי לא מאמין למערכות הרקובות מזה חמש שנים לא חבר בארגון נכי צ ה ל כבר יודע לאן רוב הכסף הולך. חברים יקרים קחו את עצמכם בידיים נכון זה קשה אך כדאי וטוב אל תהיו נצרכים תשתדלו ליצור לעשות בכוחות עצמכם. תהיו ברוכים המון בריאות חברים. גבי יעקב1 רמת גן

חייקין

New member
גבי וחברים

אני שמח על כל נכה קשה שהצליח להשתקם ללא עזרת האגף, ואין כמונו הנכים הקשים שיכולים להעריך ולכבד את מעשיך. אך הקריאה לא להיות נצרכים היא לצערי, במקרים כמו שלי, בבחינת "דריכה על היבלות". האם יכול מישהו לתאר לעצמו את תחושת ההשפלה בצורך להשען על "תגמול נצרך" ? מיום ליום אני נחלש והולך, אני בקושי נושם, גם עם תוספת החמצן, איני יכול להרים ספר, להחזיק טלפון יותר מדקות ספורות. הבעיה שתגמול נצרך הוא בלוף, אינו מספיק למחיה... אודי

עָנת

New member
גבי ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif

אני מבינה אותך
הבאתי ציטוט ע"מ להעביר מסר חשוב
אני חושבת שזה יפה מאוד שאתה לא נזקק לשרותי האגף,והינך משוקם עצמאית. גבי,לצערנו קיימים נכי צהל,שעקב נכותם אינם כשירים לעבודה(אני למשל
)

למעלה