ענת...

מה?!?! אמאל'ההה!!

תראי מה הוא כתב לי במסרים... אני מנהל את פורום חרדים שצ´אט חרדים שייך לו. את מוזמנת להכנס ללינק ולראות במו ענייך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=818 השלכת אותי מהחדר ששייך לפורום שלי.העברתי את העניין להנהלת הפורומים.אני מבקש ממך לצאת מהחדר בזה הרגע עד לברור העניין עם ההנהלה. (אגב פעם שלישית הוא זרק אותי עכשיו)

No-FeaR

New member
קראת פעם את הספר "הנעלמים"?

אם לא אז כדאי לך. ספר טוב יש שם דמות שקוראים לה הרוח...

SuPerliNuX

New member
חחחחח אמיר אני זה שעזרתי לעיניים

לפחות תודה לא אמרה

עיניים .

בפעם הבאה שהוא יכנס לחדר תבעטי בו החוצה . שירגיש יותר נחמד חוץ מזה הוא איש רוח . ויש לו הרבה רוח כנראה ..

אמיר...

ניסתי להעיף כשהוא נכנס אבל כנראה הוא יותר מהיר ממני.. ופסייקו תשלח ת'בדיחות שלך לבזוקה טוב ? ? ?

syrus

New member
אני יותר מפחיד מענת

ובקשר לאיש הרוח... העלנו את הנושא הזה. והחלטנו שאנחנו מפרידים את הפורום מהצ'אט לכן, החדר חרדים ייקרא "החרדים" וההרשאות יהיו למנהלים שלנו בלבד. כמו כן, החדר "חרדים" יעלם מרשימת החדרים ויהפוך לחדר פורום בלבד אני מקווה שתהנו מהחדר החדש!

פסייקו

New member
איש הרוח

כתב בפורום שלו שחדר "החרדים" החדש משויך לקומונה שנקראת "החרדים"- אכן זה ככה?

מצויין,תודה

רק אם אפשר לדאוג שגם גולשים שירשמו "חרדים" דרך הצאט ימשיכו להגיע לחדר "החרדים" היות והם מכירים את השם הקודם,בפרט אם מדובר בגולשי פלאפון כדי שלא יגיעו בטעות לחדר של הפורום - שמן הסתם הם לא מכירים, ושהגישה לחדר של הפורום תמשיך להיות דרך הפורום :)

למעלה