ענת רוצה אקשן !

ענת רוצה אקשן !

אני פותחת שרשור על קללות על ענת אתם יכולים לכתוב על ענת שירים , בדיחות וקללות איזה שתרצו !!

חחח לא מקללים ת'דמות הרעה

מהקומיקס

סתיו מם

New member
אמממ... קללות??

אני כתבתי שיר: ענת, ענת, לבך קר כמו אבן ענת, ענת, אוכלת רק תבן יש הרבה פרות ברפת אבל את הכי מחופפת ענת, ענת, לכי לפורום אחר או שתתחילי ממני להיזהר!!!

ODana

New member
וזה השיר שלי../images/Emo8.gif

את מגעילה, לה, לה ,לה את חולה, לה, לה, לה את מסריחה, חה, חה, חה את ממש פדיחה, חה, חה, חה אז הגיע הזמן לומר שלום לא מחר, אלא כבר היום

זה הכי טוב שאתן יכולות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מצד שני, למה כבר אפשר לצפות מחננה ומאנאלפבתית. אז קבלו אחד אמיתי לפנים: בעולם של גמדים כה קל להיות ענק לשלוט בפורום שיממון בשבילי זה רק משחק אבל אלוהים יודע זה שלמעלה, לא אני שלגדולות אני נועדתי וכל השאר מצב זמני אז כל עוד אני כאן במדבר האינטרנטי עשו טובה ושבו בשקט פה במרחב הקיברנטי כי אם לא, ושימו לב כי זה עומד להיות חשוב אני אמחץ אחת אחת ממש כמו שעושים לזבוב RESPECT!
איז אין דה האוס

שלקע

New member
אוף!

נו די כבר! די לפתוח שרשורים סתם! למי אכפת מענת?! כולם יודעים שהיא פרה מגעילה! נו ו? תעזבו!

gilliosh

New member
יא!../images/Emo135.gif|איאווין|

אם את לא רוצה להגיב את לא חייבת!

gilliosh

New member
אוךךך../images/Emo135.gif|איאווין|

אם משו לא מוצא חן בענייך אז אל תגיבי לו!..

שלקע

New member
סליחה?!

אני לא אגיב, אבל למה לפתוח הודעות סתם?!?! למשל בגלל ההודעות המטומטמות האלו ההודעה של תחרות הלוגואים שלי!

שלקע קטנה...../images/Emo78.gif

לא עלתה לך בראש האפשרות שתחרות הלוגואים לא באמת כשלה בגלל שירשורים אחרים? אולי, למשל, היא כשלה כי זו תחרות משעממ...

p r u d e n s

New member
ענת ענקית,

אולי פשוט תלכי להשוות מחירים של חלב ובשר בקר או משהו ותעזבי אותנו בשקט? את לא מעליבה אף אחד, את רק מעצבנת. תקלטי ותעופי. לא, רגע, פרות לא יכולות לעוף.

למעלה