ענת יקרה..

תרנגולת

New member
ענת יקרה..

הצלחת שבוע וזה נ-ה-ד-ר-! אז הייתה נפילה.. אל תכעסי על עצמך יותר מדי.. אם קודם הקאת הרבה יותר- ועכשיו הצלחת לא להקיא שבוע.. אז התקדמת. תני לעצמך קרדיט על זה, במקום לכעוס על עצמך.. לא מגיע לך, את נהדרת.. חוץ מזה, תקני אותי אם אני טועה.. אבל אם תכעסי על עצמך, המצב רוח יהיה רע יותר- ואם הוא יהיה רע יותר.. יהיה יותר קשה להתמודד עם האוכל. תנסי לא לכעוס על עצמך.. את נהדרת.. את ה-צ-ל-ח-ת. עכשיו שבוע, ואח``כ יותר זמן.. לאט לאט.

A-naT

New member
לתרנגולת שלי!!

כל כך תודה, מתוקה זה כל כך עוזר לי למרות שזה לא בדיוק מגיע לי, כי על כל שבוע כזה באים שבועיים רעים. היום רע לי במיוחד. רק שלוש, והקאתי כבר פעמיים. קשה לי מאוד, אתם לא יודעים את זה, אבל אף אחד בסביבה שלי לא מודע לבעיה שלי, רק אתם המשענת שלי. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם. תודה רבה מאוד אוהבת מאוד (דודי) עינת

תרנגולת

New member
עינת יקרה..

זה לא משנה אם על כל שבוע כזה באים שבועיים רעים. שבוע הצלחת- זה נהדר. באמת.. בפעם הבאה תנסי שבוע ויום.. תתקדמי לאט לאט.. באשר להיום- לא נורא. תנסי לא להקיא בערב, ואל תגידי לעצמך ``אם כבר הרסתי את היום- אז עד הסוף`` (זה אחד הדברים הכי גרועים, לא מומלץ:). מגיע לך.. מגיע לך כל הכבוד.. עכשיו.. תנסי הערב לא להקיא. אני שמחה שהפורום עוזר לך.. אגב- בת כמה? את לא בטיפול אני מניחה.. חשבת על זה? יום טוב לך יקירה..

A-naT

New member
שוב אני

אני בת 16, נראה לי שאני הכי צעירה פה. אני בכלל לא רוצה לחשוב על טיפול, אף אחד בסביבה שלי בכלל לא יודע על זה, ואני לא רוצה שידעו. בינתיים אני מסתדרת לבד, עם עזרה מהפורום הזה.. תודה על העצה להיום, אני אנסה, מבטיחה

למעלה