ענת היקרה!!!!

עציון

New member
ענת היקרה!!!!

במקרה, אני קורא פה את ההתכתשויות ועל מה?.... שלא במקרה, ביקרתי בביתך כמתרים של עמותה בבי"ח שניידר וגילית רוחב לב ונדיבות יוצאית מן הכלל בתרומה שהעברת לי ... ואני מעמיד אחד מול אחד ואומר לך במלוא האחריות- ומבלי להכיר את הנפשות הפועלות בפורום ניכבד זה- מה שווה כל ההתרגזויות והלקחת ללב את מה שמשועממים כותבים לך או עליך. ראי בנדיבותך מעשה גדול שמאפיל על ההבל הבלים ששופכים אלמנטים משועממים.לו הם היו עוסקים בנדיבות לב לא היה להם זמן להתכתש. ועוד עם מי???? ראי ברכה במעשיך ודעי לך: מאחוריך ילדים שאת עוזרת לרווחתם. תאמיני לי, הקטן מכולם, אין שווי ואין ערך יותר ממעשים טובים. היי ברוכה!!!! ובשנה הבאה אני חוזר להתרים אותך שוב....

12אניהיא

New member
עציון יקירי

האמת שהתלבטתי אם להגיב לך או לא....האמת שאני אף פעם לא מפיצה ברבים התנדבויות ותרומות שלי לקהילה,ואני נבוכה שבחרת לעשות כך.בכל אופן אני מקווה שכאן הכל ירגע ויחזרו ימי המוזיקה
העליזים. כללית לכולכם אם פגעתי במישהו כאן אז אני מתנצלת אני לא נהנית למחוק הודעות של אף אחד כאן ויודעת שזה לא נעים,גם מבחינתי לא נעים אקט כזה... ולך עציון: הרמתי את הכפפה פעם אחת זאת אומרת לתמיד. בהצלחה לאנג'לו בכל אשר יפנה. ולכולכם המשך ערב ניפלא ונעים ענת

עציון

New member
ענת, זו היתה אך ורק המישוואה המתבקש

להבדיל אלף אלפי הבדלות, כאשר קורה אסון מנחמים את האיש: בבנין ירושלים תנוחם כאשר מתקיפים אותך, אני נאלץ לכתוב על החלק הגדול והיפה שבך ואומר לך שמעשים אלו "ינחמו" אותך. קפיש?

אלמנטים משועממים !!!!

מר עציון היקר,אף שאנני מכיר אותך אני חושב בתגובתך:"אלמנטים משועממים" קצת מעליפה ופוגעת,וזאת אף שאינך מכיר אותנו. ובכן,,זו היזדמנות פז עבורך,ובטוח עבורנו עם תהיה לנו מורה נבוכים פה בפורום,ותלמד אותנו את דרך הנכונה. יהירות ושחצנות זה לא חלקנו,וטוב שכך. אורח שמגיע למחוזנו מתקבל בכבוד רב,והכנסת האורחים פה היא אחד הידועים בפורומים בכלל, ופה בפרט. להבדיל ממך,אנו מכבדים אותך,ואפילו נהיה שותפים לתרומות ולמצוות שאתה עושה וזאת מהכבוד שאנו רוכשים לשיקול דעתך ולאנושיות שאתה מגלה...! אבל אלמנטים משועממים,,,לא יפה. בברכה ציון

עציון

New member
התכוונתי: בדיוק לסגנון הזה...

אלמנט משועמם זה לא פלילי--לידיעתך. אלמנט משועמם במקום להיות חיובי הוא משדר רע..רע.. ואני, שלא מכיר אף לא אחד לא מתיחחס אישית לאף אחד ,אלא, אם כן, "על ראש הגנב בוער הכובע" ואני מקווה ש...לא!!! ומכאן ואילך, חיובי...חיובי....חיובי...

עציון,,סגנון של מי?,,,,

אפשר להתחיל בבוקר טוב, וזה תמיד טוב,סתם עצה מאיש פשוט כמוני,ואתה מדבר על סיגנון!! לא על דברים פלילים אנו דנים,אלה על דרך ארץ,וכיבוד איש את רעהו. שים לב לתגובתך,,,לדברים החשובים באמת בסוף מיכתבי הקודם בכלל לא התיחסת והלא זה היה המסר החשוב,או אולי אני טועה והאגו שלך חשוב יותר ממצוותך!!!!! מי שמתחיל את היום במשפט:רע רע רע,כדאי שישוחח מהר עם בורא עולם על מנת שיתן כח לחלשים ואתה לצערי איש חלש. חבל שאני נאלץ לכתוב לך מילים קשות אלו, ויתכן ובנסיבות אחרות יכולנו להיות ידידים. בברכה יום טוב,וכמובן בוקר טוב,(אתה רואה לא קשה) ציון

עכשיו אני ממש עצבני עליך.

חכם שלי בוא ניראה מי תורם גדול יותר והפעם אני ממש עצבני אליך: כל תרומותי נעשו בסתר,אך הפעם יסלח לי ה' על שאני נאלץ להודיע לך הפלצן הגדול: להלן חלק מתרומותי: * הופעה של גליקריה בהיתנדבות לבית חולים תל השומר,מח' ילדים חולי סרטן,85,000 $. * מכשיר לבית חולים שניידר לילדים חולי סרטן בהופעה מיוחדת כולה בהיתנדבות 35,000 $. * החזקה שותפת של 3 בתים חמים לילדים חוסים ביחד עם כמה חברים,60,000 $ כל שנה !!! * משאלת לב קליפ מיוחד ששודר לאיסוף כספים למען ילדי חולי סרטן של גליקריה,ושלי ס"כ הוצאה מומנה על ידי 3,000 $ * תורם קבוע ליד שרה,עזרה מציון,ועוד לאנשים קשי יום בבני ברק. * ועכשיו הימים אלו ממש,נעננו לפניה של קו לחיים שמוציאה אלבום אוסף מיוחד למכירה למען ילדים חולי סרטן,ותרמנו את השיר שבחי ירושלים,ללא כל תרומה מתגמולים עתידים שהם כ 50,000 $ !!! זהו חלק קטן מתרומתי למען הקהילה בישראל,וחבל שאנשים קטנים כמוך לוקחים לעצמם קרדיט של מושיע עולם,ובעוד סגנונך פשוט מגעיל. אז לפי התורה: של נעלך מעל רגליך,ודע באמת בפני מי אתה עומד. ציון קדם

עציון

New member
ציון קדם. מישהו התכוון אליך?

לא ברורה לי תגובתך. כתבתי במפורש: אני לא מכיר ולא מתייחס אישית לאף אחד בפורום. למה זה לקחתך על עצמך גם עצבים מיותרים וגם התגוללות עלי? אני כתבתי בכללי ואתה נכנסת לפרטי. לא חבל על העצבים? מה נותן לך להתעצבן עלי ששנינו לא מכירים זה את זה? פשוט ביזבוז תחמושת.... רד מהעץ. אני כבר למטה....

למעלה