ענתי היקרה...

ענתי היקרה...../images/Emo24.gif

את בדרך לחפה? רק עכשיו קלטתי שיש דרבי היחום...האסימון נפל.. אם כן ואם לא אז בכל אופן שתהיי לכם בהצלחה... נסתפק בתיקו...

ענתי44

New member
יקירה , דרבי רק במחזור 15

הפועל חיפה מובילה בנתניה 2-1 ואני מתפללת שהמשחק יסתיים. נשארתי עם אמא, וליבי ליבי בנתניה. מכבי שלך, אגב, מובילה בקריית אליעזר 1-0 על עכו.

עכשיו הבנתי שלא הבנתי... בראווו

ראיתי בחדשות שהפועל ניצחה, מה עם מכבי לא הבנתי... גם לא כ"כ מעניין למען האמת.. איך עברה השבת? אצלנו ב"ה הכל בסדר, רקמחר הנפאלי בחופש - חג, ואני אהייה הנפאלית עם הבן והבת, כולם מגוייסים לעניין, בטוח שיעבור בסדר, כבר עברנו יותר גרוע... שיהייה לך שבוע טוב!

ענתי44

New member
תודה יקירה

יבורכו ילדיך המגלים הבנה ומתייצבים לדגל כל פעם שצריך.

לצערי אני יודעת שיגיע

יום והם לא יוכלו להתגייס כמו שאני צריכה, אבל גם את זה כבר שריינתי, כך שאני לא דואגת במיוחד, לפחות עכשיו יש הפוגה.. נקווה שלהרבה זמן.. ישהייה לך שבוע טוב, ואימא א' תופיע יותר מ - אימא ב', ויהייה לך נחת ממנה...

ענתי44

New member
זה שכמו שדרורה אמרה

שצריך להקדים את המחלה בצעד קדימה.... אז את ערוכה לכל תסריט לי יש תסריט שמור כזה למקרה שאתחתן... חחח תוכנית יש וחתן איין

ענתי44

New member
הדרבי יהיה בעוד 14 מחזורים, אי שם בחורף

אבל המשחק בנתניה האיר לנו פניו ובניגוד לתחזית ניצחנו.אני מקווה שאצליח להגיע לדרבי ולקחת איתי את ניצה למרות שהיא ירוקה.

אני לא יודעת מתי זה היה..

אבל זוכרת לא משחק אחד שבעלי חזר והיה צריך קומפרסים להרגעה.. זוכרת איזה משחק בשנות השבעים שכמעט חטף התקף לב....בקרית חיים, זוכרת משהוא כזה?

למעלה