~~ענק גמד~~

Miss Pigmelion

New member
חחחח....קרב הלאורלנתלאסיות!../images/Emo163.gif

כמה זמן לקח לי לרשום את זה...

RaistGirl

New member
הסבר למשחק...

אוקיי... המתנות יכולות להיות כל דבר שתבחרו: סרטון קצר, תמונה, אנימציה, מצגת וכו'. כדי שיהיה יותר קל למארגן המשחק הגמדים בוחרים שם אלמוני כמו: גמדון קטנטון, הגמד החמוד, טובטוב הגמד ועוד כל מיני קשקושים כאלה, ושם את המתנה שלו בפורום (עם השם הבדוי והוא לא מגלה לאף אחד, חוץ מלמארגן המשחק כדי שאם תהיה בעיה הוא יוכל לבדוק מה קרה ,את השם שלו) ובכותרת הוא שם את שמו של הענק ובהודעה או במתנה הוא כותב כמה מילים שירמזו על זהותו. למשל אם אופל היא גמדה של מישהו אז היא כותבת בכותרת: "סייבר" ובהודעה: "אני היחידה בפורום ששונאת את רייסטלין" כמובן שזה יהיה רמז ענק מדי אבל הוא מבטא את הנקודה.

יאללה, בואו נתחיל!../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

יש לנו שישה משתתפים. זה מספיק לעת עתה. מי שרוצה להצטרף, שיעשה את זה בקרוב. מיס פיגמיליון תארגן, כי סייבר לא מעוניין.. ואם היא לא רוצה, אני מוכנה לארגן את זה. רק תודיעי לי בימים הקרובים, טוב? המשתתפים מתבקשים לקרוא את חוקי המשחק שפורסמו בידי רייסטגירל בסוף השרשור, אם עדיין לא עשו זאת. והמשתתפים הם: MISS PIGMELION MISTRESS OF BLOOND MADONNAFAN סנדרין לאורלנתלאסה ואני. (לאורנה נסיכת קלינסטי) אם מישהו לא מהמשתתפים מוכן לנהל את המשחק (זה לא דורש הרבה, רק לשלוח במסר לכל אחת מי הענק שהיא צריכה להיות הגמד שלו), נשמח מאד. תודה! ^_^

וחוץ מזה...

אני בסוף לא יכולה לשחק... לא נדמה לי שאני יהיה יכולה להתחבר כל השבוע.... *שיעול*אמא רעה*שיעול*

למעלה