ענקקקקקקק

ד ו ר י ן

New member
ענקקקקקקק ../images/Emo91.gif

בלונדינית ושמה פאם, הופיעה בתוכנית “מי רוצה להיות מיליונר" המנחה: “פאם, יש לך 500,000 דולר, וגלגל הצלה אחד, חבר טלפוני. אם תעני נכון, השאלה הבאה שווה מיליון דולר!, אם תטעי, את יורדת ל-32,000 $, האם את מוכנה‎?” פאם: “כן‎” המנחה: “מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א . אדום החזה ב. דרור ג. קוקיה ד. קיכלי‎?” פאם: “אני רוצה להתקשר לחברה הטלפונית, קרול‎” קרול (גם בלונדינית) עונה לטלפון: “הלו?” המנחה: “שלום קרול, כאן המנחה של מי רוצה להיות מיליונר. חברתך פאם פה, והיא צריכה את עזרתך לשאלה של מיליון הדולר, הקול הבא שתשמעי הוא של פאם”. פאם: “קרול, מי מהציפורים הבאות, אינה בונה קן לעצמה? א. אדום החזה ב. דרור ג. קוקיה ד. קיכלי?” קרול: “אוה, באמת פאם, זה פשוט, הקוקיה‎!” פאם: “האם את בטוחה‎?” קרול: “כן, אני בטוחה‎” המנחה: “פאם, שמעת את קרול, האם את לוקחת את 500,000 $ או ממשיכה למיליון‎?” פאם: “אני רוצה להמשיך, אני אבחר: ג. קוקיה‎” המנחה: “האם זאת תשובתך הסופית‎?” פאם: “כן‎” המנחה: “האם את בטוחה‎?” פאם: “כן, אני חושבת שקרול די חכמה‎” המנחה: “אמרת ג. קוקיה וצדקת! מזל טוב! הרגע זכית במיליון‎ $” בכדי לחגוג, פאם הטיסה את קרול לניו יורק, ובאותו הלילה יצאו לעיר. בעודן לוגמות שמפניה, פאם מביטה בקרול ושואלת אותה, “תגידי לי, איך ידעת שהקוקיה לא בונה קן משל עצמה‎?” “זה קל, כולם יודעים שהן גרות בשעונים‎!”

למעלה