ענקית

Pluplu

New member
ענקית../images/Emo65.gif

בוקר טוב, אני בערך מידה 6 בעונות ומתאים לי ולפעמים זה אפילו קטן. חוץ מהרשתות האלה איפה עוד אפשר למצוא בגדים יפים למידה שלי (גם תופרת, אם היא טובה באה בחשבון) באזור ת"א או ירושלים. חוץ מזה ציתי לברר אם אתן מכירות את רנסנס בת"א כי קראתי היום בעיתון שיש להם קולקציה חדשה עד מידה 64. למישהי יש אולי טלפון שלהם? נא לא להפנות אותי לאינדקס אלא רק המלצות של מקומות שאתן מכירות.

DREAM111

New member
היי

אני מצערת אבל לא ממש התחברתי להגדרה שלך ענקית. אני חושבת שאת פשוט אישה שמנה בדיוק כמו כולנו וכל אחת יש את המידות שלה. לגבי המידות שאת טוענת שלא מוצאת אז יש עוד רשתות ובכלל בכל אחת מהרשתות את יכולה לקבל בגד במידה הדרושה הם מכינים את הבגד במידה הדרושה. לגבי תופרת אני לא ממש מכירה אבל אני יודעת שבורדה לילית יש מידות מאוד גדולות יש להם שני קווי יצור אחת מהן מידות יותר גדולות. לגבי אינדקסים יש בשורת המידע למעלה במאמרים, בטאגליינס יש פרטים מלאים על חנויות ורשתות. אני יכולה לומר לך שאני גם מידה 6 לרוב הן במתאים לי והן בעונות וכל המכנסים שרכשתי לאחרונה במתאים לי הם ממש גדולים אז אולי כדאי לנסות לבדוק את הנושא. אני רכשתי בחנות העודפים בצומת בילו והם היו במבצע של 30 ש"ח.

החורזת**

New member
אני קונה הרבה במתאים לי בבילו

וגם בלילית וורדה שם. חוץ מזה מצאתי בגדים למידתי שזהה לשלך בבזאר של ניקול ויש גם בשוק הכרמל בעיקר חולצות. אני לא שמעתי על רנסנס. אבל יש את רובנס באבן גבירול שיש להם בגדי מעצבים במידות גדולות מאוד וגם באיקס מיקס מצאתי חולצות טי ענקיות. וברוכה הבאה

Pluplu

New member
בקשה חוזרת

תודה אבל בלילית את וורדה אין שום דבר שעולה עלי ובעונות ומתאים לי רק בקושי...קניתי 2 חולצות במתאים לי שבקושי עולים עלי, מידה 6...ובבילו אכן יש מוכרת נהדרת בשם מלי שתמיד תמיד תמיד עוזרת לי אבל מה לעשות שהיא לא תופרת. וDREAM, לא שמעתי שהם תופרים לי למידה שלי, גם כשיצאתי מהחנויות כשכלום לא עלה עליי והייתי מבואסת אחרי שעה של מדידות... לכןאני חוזרת ומבקשת שם של תופרת... או לחלופין מקום עם בגדים הרבה יותר גדולים....

Agnetta

New member
היי ענקית

תכנסי ל"רובנס" באבן גבירול בת"א. יש להם מידות גדולות וגם קטנות. יש להם מעצבת בשם "GAIL" שראיתי לפי הזמנה חולצות שלה, ענקיות, ממש ענקיות. ומאוד יפות. אפשר להצביע על דגם ןלבקש אותו בגדול ואז היא תעשה את זה. עכשיו, תנסי גם את החנות "מטושקה" בדיזינגוף סנטר. יש להם מלא מלא בגדים ויש ממש בגדים גדולים. ואם יש דגם שמוצא חן בעיניך יש להם תופרת שעושה לפי בקשתך מה שאת רוצה. שיהיה בהצלחה!!!

light of mine

New member
תשורית בת"א....

בגדים נוזלים מאד, עד מידות מאד גדולות (לדעתי ה6 שלהם מאד נדיב בבד). לפחות היא היתה מוצלחת פעם... כבר לא קניתי שם הרבה שנים...

למעלה