ענפים לקישוט הבית

Zoe33

New member
ענפים לקישוט הבית

שלום! יש לי בבית אגרטל ובו ענפים חומים שקניתי בחנות שמוכרת מוצרים מהמזרח וביניהם כאילו שקשורים לפנג שואי. הענפים מיובשים או חנוטים . האם יש בעיה עם ענפים כאלה? שאלה נוספת היא בנוגע לפרחי משי. יש לי צמחים ירוקים יפים בבית אך פה ושם אני שמה פרחי משי . מה בנוגע אליהם? תודה מראש נילי נאמן

דנה A

New member
ענפים ופרחים

שלום לך נילי, ברוכה הבאה לפורום! לכל חפץ ישנה איכות צ'י מסוימת אשר מאפיינת אותו, שהוא מכיל למשל נוף יפה לעומת נוף קודר ואפרורי.. או זר פרחים טריים וריחניים לעומת פרחים נבולים וקוצניים. ההשפעה של הצ'י הנה על האדם אך גם על הפנג שואי של הבית - ומשם על האדם.. ענפים מיובשים - מה הם מסמלים בעיניך? לגבי פרחי המשי, הם בסדר גמור. שבוע נפלא דנה אהרון

Zoe33

New member
בריאות

דנה , תודה על ההסבר בנוגע לענפים. לאחרונה חליתי בסרטן השד , ונאמר לי שהסיבה כנראה אינה גנטית. ברוך השם הבראתי, אבל אשמח לקבל את עצתך בנוגע לחיזוק איזור הבריאות בבית לטובת כל בני המשפחה, לא רק לי. המזרח בבית הוא חדרה של בתי הצעירה , ובאמת היו תקועים שם זמן רב דברים ללא שימוש. במסגרת סדר וניקיון שעשיתי בבית, פיניתי את הפינה שהיא מקום צר בין ארוםן לקיר המזרחי . האם יש לך עוד עצות ? תודה נילי.

דנה A

New member
../images/Emo42.gifרק בריאות

שמחה לשמוע שהבראת, זה באמת חדשה טובה ניקיון, סדר ואירגון הם תמיד נפלאים, רצויים וברוכים לנו ולביתנו!! כאשר ישנה או היתה מחלה קשה ממליצה בחום רב על טיהור אנרגטי לבית, מבחינת פנג שואי לבדוק את מיקום המיטה - האם ממוקמת באיזור התומך בבריאות? האם ממקומת בסקטור המאופיין בחולי? לבדוק את הסקטורים הללו ואיזו פונקציה ממוקמת שם, להוסיף תמיכות וחיזוקים אישיים בבית לתחום הבריאות. מבחינת הפנג שואי, את החיזוקים האישיים יוכל לעשות רק יועץ מקצועי אשר מתמחה באסכולות מתקדמות ובעל כלים מן המטפיזיקה הסינית. כמה זמן הנכם מתגוררים במבנה זה? מתי נבנה הבית? המון בריאות דנה אהרון

BIG BIRDI

New member
תגובה ל-רק בריאות

תודה על ההתייחסות! הבית נבנה לפני 33 שנים, ואני מתגוררת בו 8 שנים. ידוע לי כי יש מס' אנטנות סלולריות מצד מזרח ודרום מזרח לבניין, אשר מוסתרות ומוגדרות "חלשות "... זו האינפורמציה שיש לי. תודה נילי

דנה A

New member
בריאות

נושא אנטנות הסלולריות אכן בעייתי בשל הקרינה ופגיעה באיכות הצ'י , אנטנות בוודאי שהן גם חץ רעל כלפי הבית, גם אם הן חלשות האם מיקומן נמצא באיזור חדר השינה, סלון, דלת הכניסה?? מאיזה חדר ניתן לראותן? שבוע נפלא דנה אהרון

למעלה