האחרות לא מדברות אליי. אהבתי את הדמות העירומה ברקע. ספר בבקשה, על מה חשבת כשעשית את התמונה הזו, מה המסר אם יש כזה....פרטים פרטים פרטים....ועוד פרטים. תודה
התמונות האחרות נוצרו כאסוציאציות מהמילואים לגבי הענף- מדי פעם אני מצלם תמונות כשהנושא העיקרי מוחלף והופך להיות משני או אפילו רקע- בתמונה הזו זה נעשה בצורה יותר בולטת. לגבי מסר- לא ממש חשבתי על זה,לצלם ענף כנושא עיקרי כשבחורה נמצאת ברקע באופן מטושטש ולא בפוקוס,זה היה רעיון של רגע.
התמונות האחרות נוצרו כאסוציאציות מהמילואים לגבי הענף- מדי פעם אני מצלם תמונות כשהנושא העיקרי מוחלף והופך להיות משני או אפילו רקע- בתמונה הזו זה נעשה בצורה יותר בולטת. לגבי מסר- לא ממש חשבתי על זה,לצלם ענף כנושא עיקרי כשבחורה נמצאת ברקע באופן מטושטש ולא בפוקוס,זה היה רעיון של רגע.
סתם כבר איתי את הצילום הזה בפורום צילום. אני חושב שבפעם הקודמת שראיתי אותה יותר אהבתי. הפעם אני חושב שהפרחים בהירים מידיי, זה לא נעים לי. אולי אם היית משנה קצת את החשיפה או מודד אור מאזור בהיר יותר זה היה יותר נעים. בכל מקרה אני חושב שזה צילום מאוד מעניין. עלווה וערווה.
זה מזכיר לי את השיער של בנץ מאריק ובנץ של רחוב סומסום. קשה להבין לאיזה חלק האיזור הזה שייך אז חיפשיתי לי סיפור אחר והסיפור שמצאתי הוא שזה שיער שמילל לירח, כמו זאב, והכתם הבהיר שמכסה את רוב הצילום מצד שמאל זה הירח.