עננה אושר לשנה

מצב
הנושא נעול.

anana

New member
עננה אושר לשנה

לא ממש יפה אבל לא מכוערת טבעעה,ואני מחפשת אושר לשנה, הוא צריך לעמוד בדרישות שלי
אז:שיהייה לך בית לבד לא חייב גינה ומכונית טובה(ושתסכים לתת לי אותה לנהיגה אפילו שאין לי רשיון,מדי פעם)
אני רוצה אותך יפה , לא מדהים אבל יפה שתהייה בגילאי 32 עד 37
אתה חייב להיות מעשן גראס ומדי פעם אקסטזי, לאהוב מוזיקה ואפילו חזק
לא אכפת לי שתהייה לך סטייה או שתיים(לי אישית אין)ואפילו לא חשוב שתבגוד
שתהייה דברן, תשעשע אותי ותוציא ממני מדי פעם שיחה טובה ונחמדה
אני רוצה שכל שישי תקנה לי פרחים
אני כמה שנים עם לב בודד ומחכה לפיצוי, תהייה חייב לפנק אותי לפעמים וללטף
תצטרך להסכים לקבל תילד שלי ולאהוב אותו ואחד שאוהב ילדים ובעלי חיים
תצטרך להפתיע אותי מדי פעם בזיון סואן בסתם מקום שתגנב עליו באותו רגע
(עדיפות לשדה חיטה וכדומה)
אני אעשה תשאר
בסוף השנה תקבל מיליון דולר(סתאםםםם)(זה עניין רק לאושר לא לכסף)
אז הלוואי שאתה קיים אי שם , האיש המיוחד בשבילי להעניק לי שנה אחת של אושר
זהו
אני עננה

יפעת*

New member
אבל למה רק לשנה?

סתם כי לא רוצה לצפות ליותר מידיי? או שזה נראה לך משעמם?

anana

New member
ליפעת מעננה

אני מקווה שאם אמצא מישהו כזה אנחנו כל כך נתאים שלא ניפרד לנצח עד אז אני אדע אם הוא בדיוק הראש שאני מחפשת וזה מה שאני מחפשת בעצם את המושלם בשבילי את המכסה שלי את האהבה שלי לילה טוב יפעת

עננה , מה עובר עלייך.

שתרצי לדבר ברצינות תחזרי אלינו. נשמע כמו קורות חיים לעיון... תזרמי עננה, תזרמי, כל מה שכתבת יבוא לבד. בכל הקשור לשנה זה כבר הופך לחולני, מזכיר לי שכירת רכב או זנות לשמה. תחשבי על מה שכתבת ותנסי לקרוא שוב, גם למצוא יזיז יש דרך יותר מכובדת. שלך, ענבר

anana

New member
לענבר מעננה

קצת נעלבתי מימך אבל אם אגיד שזה בערך מה שנשאר לי לחיות ? לא שזה נכון אבל חשבת שיכולה להיות סיבה צודקת ?

עננה

חייב להגיד לך קודם כל סליחה , בכלל לא התכוונתי לפגוע, ממש מצטער. אבל תחשבי רגע שאולי אני כגבר יכולתי להפגע מדברייך ? הרגשתי כאילו את שוכרת שירותי אהבה לשנה עם תמהיל מפורט ועם מיפרט טכני. לא נאה בעיני, לא שיטה, לא ישים, ואפילו מבהיל ! תראי איזה תגובות קיבלת : רמז חשוב לה שיהיה לו זין גדול (גוגי כבר מבסוט), היא חושבת שכל הגברים רוצים לזיין ולבגוד, כולם מעשנים סמים, אפרופו גוגי מקווה שתשיגי את ``הפסיכי`` , שי כבר מבין שהוא הצד הנותן ומבקש להבין מה את נותנת בתמורה, יפעת כמוני השתוממה על השנה. אני בטוח שייכלת למשהו יותר רציני ! חלילה אם נשארה לך שנה לחיות, ואני מבין לשמחתי שזה לא המקרה, עדיין היה נבון מצדך להגיד את זה, כדי להיות פיירית עם מי שאת מבקשת. אני רוצה לקוות שהגברים מרגישים קצת יותר אינטיליגנטים מאשר להיות שכירי אהבה שלך לשנה, פשוט מעליב אותי כגבר ומבזה. תנסי לקרוא את מה שכתבת כאילו גבר כותב את זה ומקווה באופן הזה להכיר בחורה ואולי תביני למה התכוונתי. מנקודת מבתי הייתי רוצה לראות יותר תכונות אופי ופחות חומריות וויזואליות. מאחל לך את כל הטוב שבעולם והכי חשוב שתמצאי אהבה . ושוב פעם , אלף סליחות אם נפגעת מדברי, אני מנסה בסה``כ להגיד לך שהגישה שלך חלוקה עלי. שלך, ענבר

GUGI**גוגי

New member
את

בסדר גמור !! ההודעה שלך לא ממש דומה להודעות המקובלות כאן!! אבל דיברת נקי בלי לפגוע באיש !! מאחל לך להשיג את הפסיכי המבוקש!! B-p (מבחינתי..שכולם יסתובבו ברחוב עם תרנגול על הראש כל עוד זה לא פוגע באיש!!)

remezh

New member
עננה יקרה ,

ממש דיברת מגרוני , ואת יודעת מה ,אני אספר לך סוד ,ששששששששששש,בשקט שאף אחד לא ישמע ,כל הגברים כמעט הם כאלה ,רוצים סקס זמין ,ואהבה זמנית לא מחייבת , רוצים לבגוד מידי פעם , כמעט כולם מעשנים גראס ,ולקחו או לוקחים מידי פעם גם אקטזי.(זה מה שמסביר שמשהו השתחרר שם -ולא מהצבא) רובם אוהבים בעלי חיים , אבל זהירות ,אלה שיש להם רוטווילרים או כלבים אחרים המשדרים חוסן ועוצמה יש להם גם .... לצערנו כמובן זיין קטן. ומי בכלל אמר שהגודל לא קובע ? אז מה הבעיה את שואלת? אם אנו מחפשות את הגברים האלה ,ויש גברים כאלה בשפע ... הבעיה היא שהם לא מאמינים שזה מה שאת רוצה ,הם תמיד מחפשים מה עומד מתחת להגדרה ,מתחת למה שאת מבקשת באמת. ראבק . שנה של אושר בסך הכל ,זיונים , ועדיף שיהיה לו ....ממש גדול,כי מי שהמציא שהגודל לא קובע ,היה אחד עם קטן , רמז.

GUGI**גוגי

New member
צודקת !!

בשיחות אמתיות עם נשים!! לא היתה אחת שלא אמרה לי שהגודל כן קובע! נשים אוהבות זין גדול !!! (גוגי המקנא בכל הכושים ברחבי תבל!!!)

anana

New member
עננה לגוגי

נכון הגודל קובע אבל אני יודעת שאפשר להנות מכל גודל אם יודעים איך

מצב
הנושא נעול.
למעלה