ענן/ ליטל

facundo te amo

New member
ענן/ ליטל

ואתה מתפורר, הנפש שלך מרוסקת הגוף שלך הוא ענן, אך דרכו לא עובר הכל. אתה בוכה, ואומר שהנך שמוריד מי טל, גיבור אתה, שלעולם לא נפל. והשמש מסתתרת מאחורייך, וקרניה חודרים לעורך. אולי אתה מרגיש שלאיש כבר לא איכפת, הנך לא נוהג לספר. אך כואב לך כמעט כמו לכל אחד אחר, רק שאתה שקט,לא אומר מילה, כל פגיעה אתה סופג, לבסוף כמו כל ענן ספוג לחות- מתפוגג. נהיינו פורום שירה הא?

noagdfan

New member
פאקינג יפהההה :) :) :) :)

אללה, שבוע הבא מתכונת בהיסטוריה, עוברים אותה בהצטיינות!

פשששששש סחטיש אחותי..חחחח

ממש ממש אהבתי-קצר וקולע! שירה זו בהחלט דרך להבעת רגשות..מתאים למיכא"ל..חחח

משרשרת שיר

בעיניים עצומות/חן כמו זרם של מים כמו טיפות משמיים כמו עיוור עם כלב כמו אבא וילד. אני סומכת עלייך סומכת כול כך בעיניים עצומות שכלל לא אפתח. מסתובבת בתוך לבך כך או כך אני שומעת אותך. מסתובבת בתוך הלב שלך ומושיטה ידיים- כדיי להרגיש אותך. בעיניים עצומות מסתובבת בחופשיות, בביטחון, שוב דבר אינו יגרום אסון. אתה מסתובב בתוך לבי משחק עמי, עד הבנתי שהמשחק ילדותי. עד שקלטתי שהמשחק פוגע בי. למה להכאיב לי כך? למה בין דמעותיי נשקפת דמותך שרוצה לחזור לתוך הלב שעדיין, כול כך אוהב. שרק רוצה חיבוק, או דבק במתנה כדיי שיוכל להדביק את החתיכות בחזרה... -אני יודעת שאני שולחת הרבה שירים, וחלקכם יכולים להתעצבן מזה, אז א'-אני אוהבת להראות לכם-כי אני סומכת עליכם שתקראו ותענו לי..למרות שהביקורות שלכם רק טובות ^^ וב'- זה תקופות-אתם יכולים לבדוק, אבל יש לי תקופות שפעם אני כותבת שיר בקושי ופעם יוצאים לי מלא...זו התקופה של המלא..אז אני לא מצטערת רק מבקשת שתבינו או משהו כזה..

למעלה